Yksi + yksi on nyt enemmän kuin kaksi

”Kun kaksi edelläkävijäyritystä yhdistävät voimansa ja hyödyntävät uutta teknologiaa, tulos on summaansa suurempi.”

Admicom ja Tocoman yhdistyivät! Tocoman on jo 80-luvulta saakka ollut kustannuslaskennan suunnannäyttäjä ja Admicom on puolestaan luonut rakennusalalle toimialan laajimman ja kattavimman toiminnan ja talouden ohjausjärjestelmän. Kun kaksi edelläkävijää yhdistävät voimansa ja hyödyntävät uutta teknologiaa, tulos on summaansa suurempi.

Rakennusalan tehostajat

Tocoman ja Esko Enkovaara – Tocomanin perustaja – ovat olleet luomassa rakentamisen kustannuslaskentaan ja sen ympärille alan standardeja: Talo-nimikkeistöt, määrämittaus, kustannustiedon kerääminen ja seuranta. Yrityksen asiakaskunta koostuu rakennusalan yrityksistä, konsulteista ja julkisesta sektorista. Yhdessä asiakkaidensa ja kumppaniensa kanssa Tocoman on tehnyt uraauurtavaa työtä rakennusalan digitalisoinnissa.

Admicom on tuonut rakennusalalle talousautomaation, tarkkuuden ja reaaliaikaisuuden. Toiminnanohjauksessa mobiilitoiminnot työntekijöille ja työnjohdolle olivat käytössä jo ennen vuotta 2010. Laaja-alaiset ratkaisut työmaalle ja toimistolle antavat työkaluja niin talousprosessien hallintaan kuin muidenkin työmaan ja toimiston rutiinien hoitamiseen. Poikkeuksellisen nopea kasvu todistaa Admicomin hyödyt rakennusalalla.

Yhdessä tarjoamme enemmän

Kun nyt pistämme yhteen kaksi oman sektorinsa teknologia- ja markkinajohtajaa, tarjoamme yhdessä enemmän ja entistä laajemmalle asiakaskunnalle. Tocoman jatkaa uuden SaaS-pohjaisen Kustannuslaskenta-ohjelmiston kehittämistä ja Admicom jatkaa omaa Adminet-toiminnanohjausjärjestelmänsä tuotekehitystä. Samalla rakennetaan kuitenkin myös yhteistä huomisen edelläkävijää!

Yhdessä Tocomanin kanssa Admicom tarjoaa kokonaisratkaisujaan aiempaa suuremmille rakennusyrityksille. Yhdessä olemme aidosti kotimainen ratkaisu, joka tarjoaa todellista rakennusalan kokonaisvaltaista osaamista ja järjestelmää. Voit siis unohtaa kalliit ja kankeat räätälöinnit! Samalla Tocomanin ratkaisu kohdistuu tehokkaasti aiempaa pienemmille yrityksille. Yhdessä Admicomin Adminet-järjestelmän kanssa Tocoman skaalautuu eri kokoisille asiakkaille joustavasti.

Ei huolta huomisesta

Asiakkaiden ei tarvitse olla huolissaan! Tocoman jatkaa toimintaansa kuten ennenkin. Tulemme pian tarjoamaan yhdessä ylivoimaisia kokonaisratkaisuja, mutta asiakas päättää siirtyykö tai milloin siirtyy uuden kokonaisuuden käyttäjäksi. Lupaamme, että me tarjoamme yhdessä saumattoman kokonaisratkaisun joka on helppo valita.

Ilkka Uusi-Maahi
Partner | Admicom Oyj

Jatka artikkeleiden lukemista:

Lue lisää