Tilitoimistopalvelut

Adminet-ohjelmistomme 100% sähköisen taloushallinnon lisäksi saat meiltä myös luotettavaa, auktorisoitua, toimialan tuntevaa ja henkilökohtaista tilitoimistopalvelua. Apunasi on yli 60 kirjanpidon ja palkanlaskennan ammattilaista, joihin luottaa jo yli 650 suomalaista yritystä.

Olemme ylpeästi moderni ja toimialakohtainen tilitoimisto

Perinteinen rutiininomainen kirjaus ei ole meidän toimintamme keskiössä, vaan asiakkaanamme saat oman tukihenkilön kirjanpidon ja palkanlaskennan asioihin. Jos olet vaikka epävarma jonkun kuitin käsittelystä, ongelman kanssa ei tarvitse jäädä painimaan yksin, vaan me opastamme.

Kirjanpitäjän rooli on mennyt kuittien kirjaamisesta asiakkaan ohjaamiseen – ja sillä vähennetään kaikkien työtä. Säästyneellä ajalla pystymme tarjoamaan parempaa palvelua ja tuottamaan oivalluksia taloudestasi. Uskomme, että koko taloushallintoala tulee muuttamaan toimintatapojaan tähän suuntaan tulevaisuudessa ja toimimme rohkeasti eturintamassa.

6 syytä valita Admicomin tilitoimisto

1.

Asiantunteva

Tilitoimistomme on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joten tilitoimistomme toimintatavat on peilattu alan standardeihin. Voit luottaa asiantuntemukseemme ja siihen, että pidämme huolta osaamisen jatkuvasta kehittämisestä.

2.

Kustannustehokas

Adminet-ohjelmistomme tarjoaman ajansäästön lisäksi säästät myös kirjanpitokustannuksista, koska  automatiikan hoitamista taloushallinnon työvaiheista ei tarvitse maksaa. Tilitoimistopalvelumme on tästä syystä hinnaltaan erittäin kilpailukykyinen.

3.

Toimialaa ymmärtävä

Olemme keskittyneet rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden toimialoihin, joten meiltä löytyy vankkaa osaamista asiakkaidemme toimialojen erikoisuuksista. Nopea ja tarkka talousraportointi on asiakkaallemme myös kilpailuetu.

4.

Paperiton

Toimimme 100 % sähköisesti, joten saat aina yhtä laadukasta ja nopeaa palvelua yrityksesi sijainnista huolimatta. Voit unohtaa mappien ja kuittien toimittamisen kirjanpitäjälle, sillä aineistoa kertyy koko ajan Adminetin sähköiseen kirjanpitoon.

5.

Moderni

Adminettiä käyttävänä asiakkaana et maksa perinteisten rutiinikirjausten tekemisestä, vaan saat nykyaikaista ja nopeaa palvelua. Käytännön esimerkkinä nykyaikaisuudestamme on oma ennätysnopea taloudellinen raportointimme sijoittajien suuntaan.

6.

Henkilökohtainen

Tilitoimistopalvelumme on joustavaa, sillä sen sisältö sovitaan aina jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Saat palvelupaketistasi riippuen oman nimetyn kirjanpitäjän ja palkanlaskijan, joiden puoleen voit kääntyä kiperissäkin tilanteissa.

Kirjanpidon palvelut

Hoidamme kirjanpidon hyvää kirjanpitotapaa ja lainsäädäntöä noudattaen ja olemme Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen. Tarjoamamme kirjanpitopalvelun hoitaa aina ammattitaitoinen ja järjestelmän tunteva kirjanpitäjä. Kirjanpidon palveluumme sisältyy:

 • Reaaliaikainen kirjanpito ja tilinpäätös
 • Veroilmoitus
 • Viranomaisilmoitukset
 • Raportointi viikoittain ja kuukausittain
 • Urakoiden osatuloutukset

Lisäksi erikseen sovittaessa voimme esimerkiksi lomittaa yrityksesi tai tilitoimistokumppanisi kirjanpitäjää, tarjota asiantuntija-apua tilinpäätökseen tai toteuttaa tilinpäätöksen vastuullisesti esimerkiksi kolmannen osapuolen tilitoimistopalvelun ongelmatilanteissa.

”Meidän kirjanpitäjämme on loistava tyyppi ja todellinen talousosaaja. Olemme saaneet enemmän kuin pelkän kirjanpidon, koska sieltä tulee hyvää dataa, neuvoja ja kommentteja myös muihin talousasioihin.” – Sähköpare

Palkanlaskennan palvelut

Palkanlaskennan asiantuntijatyön voit halutessasi ulkoistaa järjestelmän ja toimialan käytännöt tuntevalle palkanlaskennan ammattilaisillemme. Näin varmistat, että yrityksesi palkkojen maksu sujuu aina vaivattomasti ja laadukkaasti. Palveluumme sisältyy:

 • Palkanlaskenta
 • Työehtosopimukset
 • Palkankorotukset
 • Viranomaisilmoitukset
 • Tilastot
 • Palkkatodistukset
 • Oikeellisuuden tarkistus
 • Työehtosopimusneuvonta

”Olemme saaneet tilitoimistosta tosi hyvää palvelua ja olen paljon yhteydessä yhteyshenkilöideni kanssa. On kiva, että sieltäkin saa tukea ja tietää mihin soittaa, jos tulee joku tenkkapoo-juttu.” – TNT-Putki


Haluatko tietää lisää?

Oletko jo asiakkaamme ja haluat tarjouksen tilitoimistopalveluistamme tai harkitsetko Adminetin käyttöönottoa?

Lähetä meille viesti oheisella lomakkeella ja kerro tarpeistasi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Auktorisoitu tilitoimisto | Admicom Finland Oy