Tocoman – ohjelmistoratkaisut rakentamiseen

Tocomanin kanssa tarjoamme yhdessä ylivertaisen ja saumattoman kokonaisratkaisun rakennusalalle. Meiltä saat ohjelmistot rakentamiseen saman katon alta.

Tocomanin ohjelmistojen avulla saat kattavan, havainnollisen ja käytännön tekemistä helpottavan kokonaiskuvan rakennusprojektisi etenemisestä. Pystyt työskentelemään ilman odottamattomia keskeytyksiä sekä aikataulujen että kustannusarvioiden puitteissa, kun kattavat ohjelmistot auttavat ennakoimaan tulevaa, mahdollistavat reagoimaan nopeasti sekä synkronoivat eri työvaiheet.

Tocoman tukee rakennushankkeita niiden alkutaipaleella ja Admicom on parhaimmillaan rakentamisen ollessa käynnissä sekä rakennusyrityksen reaaliaikaisessa seurannassa. Yhdessä olemme enemmän ja tarjoamme ainutlaatuisen ja monipuolisen ohjelmistokokonaisuuden rakennusalalle.

Ohjelmistomme tukevat sinua kaikissa rakentamisen tarpeissa

Tocomanin ohjelmistot yhdessä Admicomin talouden ja toiminnanohjauksen kanssa mahdollistavat rakentamisen hankkeiden kokonaisvaltaisen hallinnan, jossa tieto kulkee tietomalleista laskentaan ja kirjanpitoon asti. Tiedon saumaton kulku läpi rakentamisen elinkaaren mahdollistaa hankkeen reaaliaikaisen seurannan ja raportoinnin projektin eri työvaiheissa.

Tocomanin ohjelmistot rakentamisen ammattilaisille

Kustannuslaskenta

Suomen kehittyneimmillä ja monipuolisimmilla rakentamisen laskennan ohjelmilla laadit monipuolisesti ja joustavasti eri tarkkuustasoilla kustannusarvioita suunnittelun ohjaukseen ja tuotantoon.

Uusi Tocoman Laskenta on markkinoiden ainoa selainpohjainen määrä- ja kustannuslaskentaohjelma, jossa on markkinahintapohjainen kustannustietokirjasto mukana.

Lue lisää

Kustannustieto

Nopeutat laskentaprosessia hyödyntämällä helposti valmista ja päivittyvää sisältöä, mitä Tocoman Kustannustieto tarjoaa. Saat käyttöösi kattavan valikoiman panos- ja menekkipohjaisia rakenteita ja suoritteita.

Tehostat toimintaasi hankkeen eri vaiheissa kohdistamalla kustannukset ja työmenekit niin hankintaan, aikatauluun kuin tavoitearvioon älykkäiden tuoterakenteiden ja ylläpidetyn hintatiedon ansiosta.

Lue lisää

BIM3

Tocoman on tarjonnut rakennusalan toimivimman ratkaisun tietomallien hyödyntämiseen jo 20 vuoden ajan. Ajan myötä ymmärrys kasvaa, käytettävyys kehittyy ja ominaisuudet jalostuvat. Siksi uusin BIM (Building Information Modelling) -ohjelmistomme tarjoaa sinulle kattavimman ja joustavimman ratkaisun hyödyntää tietomalleja koko rakennustuotannossa.

BIM3 mahdollistaa entistä tehokkaammin 5D BIM -periaatteiden soveltamisen koko rakennusprosessiin.

Lue lisää

Määrälaskenta

Tocomanilla lasket määrät helposti ja nopeasti PDF-tiedostoista. Määrälaskenta muodostaa rakennushankkeen tiedonhallinnan perustan.

Määrätietoa hyödynnetään hankkeen kaikissa vaiheissa – kustannuslaskennassa, aikataulutuksessa, hankinnoissa ja kustannusraportoinnissa.

Lue lisää

Tuotannonsuunnittelu

Tocoman Tuotannonsuunnittelu on älykäs kytkentä kustannuslaskennan ja tuotannon välillä.

Tocomanin Kustannustietoon on kytketty älykkyys, jolla tuotantosuunnitelmien ja kustannusraportoinnin välille luodaan yhteys. Tämän yhteyden seurauksena voidaan tuottaa projektille automaattisesti alustava tuotantosuunnitelma, tavoitearvio ja hankinnan ryhmittelyt.

Lue lisää

Aikataulu

Suomalaisten rakennus- ja ohjelmistoalan asiantuntijoiden kehittämä Tocoman Aikataulu on työkalu suomalaisen rakentamisen ajanhallintaa varten.

Aikataulu auttaa suunnittelemaan projektin ajoituksen helposti niin että jokaisesta työvaiheesta suoriudutaan täsmällisesti ja rytmittämään tekemisen niin, että työvaiheiden välinen hukka-aika jää mahdollisimman pieneksi.

Lue lisää

Katso yhteinen asiakasvideomme

Katso videolta, miten olemme yhdessä auttaneet asiakastamme Rakennus-Kasevaa tehostamaan toimintaansa Adminetillä ja Tocomanin ohjelmistoilla.Haluatko kuulla Tocomanin ohjelmistoista lisää?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.