Tocoman – ohjelmistoratkaisut rakentamiseen

Tocomanin kanssa tarjoamme yhdessä ylivertaisen ja saumattoman kokonaisratkaisun rakennusalalle. Meiltä saat ohjelmistot rakentamiseen saman katon alta.

Tocoman on osa Admicomin ohjelmistoperhettä

Konsernimme ohjelmistoperheeseen kuuluvat Adminet -toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi pienyritysten kustannustehokas ohjelmisto- ja palvelupaketti Adminet Lite, liikkuvan työn ohjauksen täsmäratkaisu HillavaTocomanin rakennusalan erikoisohjelmistot muun muassa kustannuslaskentaan, aikataulutukseen ja tietomallintamiseen sekä Kotopron edistykselliset dokumentinhallinnan ratkaisut.

Yhdessä tarjoamme saman katon alta rakentamisen ja talotekniikan vahvimman palvelukokonaisuuden.

Ohjelmistomme tukevat sinua kaikissa rakentamisen tarpeissa

Tocomanin ohjelmistot yhdessä Admicomin talouden ja toiminnanohjauksen kanssa mahdollistavat rakentamisen hankkeiden kokonaisvaltaisen hallinnan, jossa tieto kulkee tietomalleista laskentaan ja kirjanpitoon asti. Tiedon saumaton kulku läpi rakentamisen elinkaaren mahdollistaa hankkeen reaaliaikaisen seurannan ja raportoinnin projektin eri työvaiheissa.

Tavoitearviot saumattomasti taloudelliseen ohjaukseen ja seurantaan

Olemme päivittäneet sekä laajentaneet Adminetin toiminnanohjauksen ja Tocoman Laskennan välistä integraatiota. Asiakkaamme voivat nyt siirtää Tocoman Laskennasta alkuperäisen tavoitearvion suoraan Adminettiin.

Katso yhteinen asiakasvideomme

Katso videolta, miten olemme yhdessä auttaneet asiakastamme Rakennus-Kasevaa tehostamaan toimintaansa Adminetillä ja Tocomanin ohjelmistoilla.


Haluatko kuulla ohjelmistoistamme lisää?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.