Toiminnanohjausta lvi- ja sähköalan yrityksille

Tarvitsetko apua? Kysy asiantuntijalta

Asiakaskoordinointi

Kalle Kekola

Junior Sales Manager

Länsi-Suomi

Pienyritykset

050 556 9960

Veikka Ranta-Pere

Junior Sales Manager

Itä-Suomi

Pienyritykset

050 479 8222

Ville Elomaa

Senior Sales Manager

Länsi-Suomi

050 303 6984

Laura Kauppinen

Markkinointikoordinaattori

040 654 1104

Jari Kangassalo

Liiketoimintajohtaja | Tocoman

020 742 0215

Juuso Haarala

Senior Sales Manager

Etelä-Suomi

Itä-Suomi

Keski-Suomi

Länsi-Suomi

044 724 1777

Olli Happonen

Senior Sales Manager

Itä-Suomi

Keski-Suomi

040 588 7773

Joonas Asikainen

Senior Sales Manager

Itä-Suomi

Länsi-Suomi

045 639 4629

Näin moderni toiminnanohjaus­järjestelmä tukee arkea lvi- ja sähköalan yrityksissä

Oikeasti kokonaisvaltainen toiminnanohjaus tehostaa ja hoitaa rutiinityöt puolestasi. Näin sinä ja työntekijäsi voitte keskittyä tuottavaan työhön, koska ominaisuudet on suunniteltu juuri lvi- ja sähköalan yritysten tarpeisiin.
Toiminnanohjausjärjestelmä varmistaa, että saat yrityksesi toiminnasta tarkkaa ja reaaliaikaista tietoa missä ja milloin tahansa. Kaikki toiminnallisuudet laskutuksesta kirjanpitoon ja töiden resursoinnista tarkkaan raportointiin kätevästi niin isommissa urakoissa kuin yksittäisissä keikkatöissäkin.

Miksi toiminnanohjausjärjestelmä Adminet sopii lvi- ja sähköalan yrityksille?

Yksi ohjelma, kaikki tärkeimmät ominaisuudet

Hallinnoi kaikkia toimintoja laskutuksesta kirjanpitoon ja töiden resursoinnista tarkkaan raportointiin kätevästi niin isommissa urakoissa kuin yksittäisissä keikkatöissäkin. Ohjelmistossamme on sähkö- ja LVI-alan tärkeimmät ominaisuudet.

Helppo käyttää missä ja milloin tahansa

Toiminnallinen, moderni ja helppokäyttöinen Adminet kulkee mukanasi missä ikinä oletkaan. Hoida siis päivittäiset kirjaukset tai tarkista tarvittava tieto vaikka suoraan työmaalta, kotoa tai laiturin nokasta.

Kannattavampaa liiketoimintaa nyt ja tulevaisuudessa

Hallinnoi työtilauksia ja resursoi töitä helpommin. Näin voit varmistua, että tieto kaikista työmaista ja huolloista on ajan tasalla. Saat myös paremman katteen tekemiselle, raha kiertää nopeasti ja tarjousten tekeminen helpottuu paremman datan myötä.

Toiminnanohjausjärjestelmämme Adminet tarjoaa esimerkiksi näitä ominaisuuksia LVI- ja sähköalan yrityksille…

Taloushallinto

Lue lisää

Laskutyöt

Lue lisää

Projektin seuranta ja raportointi

Lue lisää

Palkanlaskenta

Lue lisää

Kirjanpito

Lue lisää

Mobiili

Lue lisää

Käyttöönottoko vaikeaa ja aikaavievää? Adminetin kanssa sekin hoituu ketterästi!

1

Valmistelu

Valmistelemme ohjelmistoosi oikeat hinnastot, dokumentit, pankkiyhteydet sekä muut juuri sinun yrityksellesi tärkeät toiminnot.

2

Koulutus

Ohjelmiston tausta-asetusten valmistuessa koulutamme yrityksesi henkilöstöä heidän työtehtäviensä kannalta tärkeisiin toimintoihin.

3

Valmista tuli!

Saatte käyttöönottopäivän jälkeenkin asiantuntijoiltamme koulutusta. Kun tekeminen on tuttua, siirrytte ilmaisen asiakastukemme piiriin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Adminet on markkinoiden tehokkain työkalu yrityksesi kasvun ja kehittymisen tueksi, koska se on automatisoidumpi kuin yksikään muu järjestelmä. Adminet vapauttaa parhaimmillaan satoja tunteja vuodessa toimistotöistä tuottavaan työhön. Laskutat sillä myös kaikki työt ja tarvikkeet. Voit käyttää Adminettiä missä ja milloin vain, eikä sinun tarvitse murehtia päivityksistä ja muista teknisistä asioista. Adminet on 100% paperiton, eli pääset eroon kaikesta paperinpyörittelystä. Saat reaaliaikaisen tiedon yrityksesi taloudesta, etkä vasta tilinpäätöshetkellä.

Adminetin hinta määräytyy aina asiakkaan tarpeisiin sopivan sovelluskokonaisuuden ja palvelukokonaisuuden laajuuden mukaan. Lupaamme sinulle, että hinta on erittäin kilpailukykyinen Adminetistä saatavaan hyötyyn nähden. Saat selkeän kuukausihinnan omalle ohjelmistopaketillesi, sillä haluamme palvelumme hinnoittelun olevan asiakkaillemme läpinäkyvää ja mahdollisimman yksinkertaista. Moni asiakasyrityksemme säästää enemmän rahaa Adminetin ansiosta. Suorien kustannussäästöjen lisäksi investoinnin arvoa kannattaa mitata myös säästetyssä ajassa. Keskustelemalla meidän kanssamme saat tarkemman hinta-arvion ja ehdotuksen liiketoimintaasi parhaiten tukevasta paketista, joten kysy rohkeasti lisää!

Toiminnanohjausjärjestelmä kuulostaa helposti liian järeältä ratkaisulta, mutta ei hätää – järjestelmämme on oikeasti samaan aikaan kevyt ja tehokas. Tavoitteemme on tehdä yrityksen arjesta mahdollisimman helppoa ja yhden järjestelmän ratkaisu on siinä avainasemassa. Sovelluskokonaisuus perustuu aina asiakkaan tarpeisiin. Sen vuoksi Adminet soveltuu erinomaisesti eri kokoisille yrityksille, koska voit valita omaan ohjelmistopakettiisi yhteensopivat sovellukset tarpeesi mukaan, esimerkiksi laskutuksesta laajempiin kokonaisuuksiin ja palvelupaketteihin. Voit ottaa sovelluksia helposti käyttöön myöhemminkin esimerkiksi yritystoiminnan kasvaessa. Pienyrityksille tarjoamme kevyempää Adminet Lite -palvelukokonaisuutta.