Ohjelmisto uudelle yritykselle

Adminet Lite on kevyempi versio Adminetistä, joka sopii vasta toimintaansa aloittelevankin talotekniikka- tai rakennusalan yrittäjän tarpeisiin. Ota meihin yhteyttä jo, kun olet perustamassa yritystä ja varmistetaan sinulle tehokas lähtö yrittäjyyteen!
Ota yhteyttä Lataa opas yrittäjyyteen

Miten uusi yritys hyötyy ohjelmistosta?

Aloittava yrittäjä pitää ohjelmistoja usein oman toiminnan kannalta turhan järeinä. Kuitenkin heti toiminnan lähtiessä kunnolla käyntiin, pudotaan helposti monen pienyrittäjän sudenkuoppaan, jossa illat täyttyvät laskujen tekemisestä ja muusta hallinnollisesta työstä. Pidä homma hallussa ja keskity tuottavaan työhön Adminet Liten avulla.

Adminet Lite on kevyt ja tehokas ohjelmisto, joka on kehitetty pienten rakennus- ja talotekniikkayritysten tarpeisiin. Saat tehokkaan ohjelmiston hyödyt uudelle yrittäjälle sopivassa, kevyessä paketissa.

Heti alusta alkaen yrittäjän arkea helpottavia hyötyjä, esimerkiksi:

Laskutus

Helppoa ja nopeaa, eikä mitään jää laskuttamatta

Paikkariippumattomuus

Pääset yrityksesi tietoihin käsiksi mistä ja milloin vain

Kohdistus

Saat kohdistettua kulut ja tuotot oikeille töille

Ajantasaisuus

Seuranta ja kirjanpito ovat aina ajan tasalla

Kertakirjaus

Tietojen tallennus yhteen paikkaan riittää

Tiedonsiirto

Tieto siirtyy sinne missä sitä tarvitaan (esim. työt laskulle ja tunnit palkanlaskentaan)

Asiakkaidemme kokemuksia:

”Välillä unohtaa, että olenko edes yrittäjä, kun on niin helppoa ja saan keskittyä omiin juttuihini.”

”Mitä pienempi yritys, uskon että sitä tärkeämpää kannattavuuden seuranta on, jotta voidaan tehostaa toimintaa.”

Haluatko kuulla, miten Adminet Lite auttaisi juuri sinun yrityksesi arkea?

Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan hyödyistä sinun yrityksesi kannalta.


Epäilyttääkö vieläkin? Katso usein kysytyt kysymykset

Haluaisin esittää vastakysymyksen: Miksi toimintatapoja kannattaisi tehostaa vasta kun yrityksen koko on kasvanut? Mitä jos käännöksen tekisikin jo nyt, ja pääsisitte vähemmällä vaivalla ja ajankäytöllä? Ihmisten on aina helpompi omaksua kokonaan uusia toimintatapoja, kuin muuttaa jo juurtuneita rutiinejaan. Toimintatapojen muuttaminen ja opettelu uudestaan vie aina aikaa, myös esimieheltä.

Erillinen laskutusohjelma on kankea ratkaisu. Esimerkiksi tieto laskutettavista töistä on helposti hajallaan, kun tiedot on kirjoitettu paperille tai lähetetty työnjohtajalle tekstiviestillä. Kuka varmistaa, että kaikki työt ja tarvikkeet saadaan asiakkaalta laskutettua? Entä kuinka kauan aikaa teillä menee työn tilaamisesta tai tekemisestä siihen, että lasku lähtee, saati että lasku maksetaan? Kaikki tarvikkeet, matkat ja palkat joudutaan yrityksen toimesta maksamaan, oli niistä saatu rahat asiakkaalta tai ei.

Monelle iso hyöty on ollut se, ettei ohjelmistomme vaadi ulkopuolisten ohjelmien asentamista tietokoneelle, vaan toimii pilvipalveluna pelkän nettiyhteyden avulla. Pilvipalvelu mahdollistaa sen, että kaikki yrityksen toiminnot ovat osa samaa kokonaisuutta. Tietoja ei enää tarvitse siirrellä paikasta toiseen ja niihin myös pääsee käsiksi mistä ja milloin vain, jolloin esimerkiksi ylimääräiset ajelut toimiston ja työmaan välillä voi unohtaa.