Admicom lanseeraa uuden rakennusalan aikatauluohjelmiston

Admicomin projektinhallintayksikön kehittämä selainpohjainen aikatauluohjelmisto, Tempo, lanseerataan 31.5.2023.

Uusi helppo ja reaaliaikainen aikatauluohjelmisto

Tempo on rakentamisen projektien aikataulutukseen ja projektinhallintaan tehty työkalu, jonka avulla kaiken kokoiset rakennusalan yritykset pystyvät suunnittelemaan, seuraamaan ja hallinnoimaan projektiluontoisten töiden etenemistä.

Ohjelmiston käyttö on paikasta ja laitteesta riippumatonta, sillä selainpohjainen käyttöliittymä skaalautuu niin tietokoneelle kuin mobiililaitteille. Selainpohjaisuus mahdollistaa myös tiedon reaaliaikaisen päivityksen kaikille hankkeen osapuolille.

”Uudella selainpohjaisella aikatauluohjelmistolla on mahdollista laajentaa aikataulun tekeminen ja seuranta muillekin työmaan osapuolille. Helppokäyttöisyyden ja reaaliaikaisuuden ansiosta myös työntekijät voivat tarkastaa mobiililaitteestaan mitä ja missä pitää tehdä. Nykyisten aikatauluohjelmistojemme Tocoman Aikataulun ja PlanMan Projectin kehitystä jatketaan. Näiden ohjelmistojen käyttäjät voivat integraatiota hyödyntämällä suunnitella aikataulun ohjelmistojen monipuolisilla suunnittelutyökaluilla ja välittää tiedon Tempoon seurantaa ja tiedon jakamista varten. Temposta tullaan avaamaan integraatio myös toisiin Admicom-konsernin tuotteisiin, jolloin eri ohjelmista saatava arvokas tieto ei katoa matkan varrella.”, kommentoi Tempon tuotepäällikkö Oskari Maksimainen.

Ohjelmisto soveltuu myös pienille rakennusalan yrityksille

Tempo erottautuu kilpailijoistaan, sillä toisin kuin muut aikatauluohjelmistot, soveltuu tuote myös pienille rakennusalan yrityksille mukautuvien toiminnallisuuksien myötä. Ohjelmisto skaalautuu yrityksen kasvaessa ja eri käyttäjätasot mahdollistavat ohjelmiston hyödyntämisen projektin osapuolien tarpeiden mukaisesti.

”Tempo on Admicom-konsernin ensimmäinen yhteinen, uuden sukupolven tuote, joka tulee tarjoamaan merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme ja parantaa näin ollen myös alan tuottavuutta. Selainpohjainen aikatauluohjelmisto laajentaa ohjelmistojen käyttöä työmaan työntekijätasolle, mahdollistaen aikataulutuksessa aidon reaaliaikaisuuden ja työnohjauksen. Siirrymme aikataulutuksessa makrotasolta mikrotasolle, tarkoittaen viikkoaikataulutuksen ja lean-periaatteiden tuomista käytännöksi uudella käyttäjäystävällisellä tavalla, laitteesta tai paikasta riippumatta. Kiteytettynä voidaan todeta, että tarkoituksena on ollut alusta asti kehittää käyttäjälähtöisesti maailman paras aikatauluohjelmisto, jonka käyttöönotto ei vaadi koulutusta tai aikatauluohjelmistojen etukäteistuntemusta.”, toteaa Admicomin projektinhallintayksikön liiketoimintajohtaja Jari Kangassalo.

Uuden ohjelmiston esittelywebinaari

Järjestämme webinaarin 8.6.2023, jossa Tempon tuotepäällikkö Oskari Maksimainen esittelee ohjelmiston toiminnallisuuksia, käyttöliittymää ja käy läpi uuden ohjelmiston tuotekehityksen tulevaisuutta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Tocomanin verkkosivuilla.