Admicom on vuoden 2018 Tivi-yritys

Tivi-lehti selvittää vuosittain Suomen 250 suurinta ict-yritystä ja valitsee niiden joukosta Vuoden Tivi-yrityksen, joka on tänä vuonna Admicom.

Kasvaa niin maan saas-isti!

Näin kuuluu Admicomin vuoden Tivi-yritys -valinnasta kertova uutinen Tivin elokuun numerossa. Vuoden Tivi-yrityksen valinnan tekee Tivin toimitus ja se perustuu lehden toteuttamaan vuosittaiseen 250 suurinta ict-yritystä -selvitykseen.

Admicomin valinnassa merkittävä painoarvo näyttää olleen vakuuttavilla kasvu- ja kannattavuusluvuilla, sillä artikkelissa muistutetaan muun muassa Admicomin täyden kympin Talouselämä-arvosanasta. Talouselämä-lehden kehittämä tunnusluku on yhdistelmä sijoitetun pääoman tuottoa, omavaraisuusastetta ja nettovelkaantumisastetta.

Vuoden alusta 44 prosenttia kasvaneesta liikevaihdosta lehti toteaa, että ”Kasvu on sellaista, että korvat lepattavat vauhdissa ja heikompia hirvittää.”

Artikkelissa todetaan, että alusta pitäen selaimeen kehitetyn Adminetin voima on rutiinitöiden pitkälle viedyssä automaatiossa sekä Suomen markkinoiden toimialakohtaiset erityispiirteet huomioivassa kokonaisratkaisussa.

Suurimmat haasteet puolestaan liittyvät siihen, kuinka säilytetään pienen firman ketteryys ja henkilökohtaisuus koko ajan haasteellisemmaksi muuttuvassa ympäristössä.

Laatu pitää saada säilymään samalla kun skaalataan toimintoja, asiakaskokemuksen on oltava hyvä ja prosessien tehokkaita,

toteaa Admicomin toimitusjohtaja Antti Seppä, muistuttaen asiakaskeskeisyyden merkityksestä kovassa kasvussakin.

Artikkelin sähköisen version pääset lukemaan Tivi-sivustolta:

Lue artikkeli