Skip to content

Admicom vahvistaa ohjelmisto­kokonaisuuttaan ostamalla dokumentin­hallinnan edelläkävijäyhtiö Kotopron

Jaa
LinkedIn Facebook

Virallinen yhtiötiedote julkaistu 17.6.2022

Julkaisimme 17.6. klo 9 yhtiötiedotteen, jossa kerroimme Admicom Oyj:n hankkivan dokumentinhallinnan ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneen Kotopro Oy:n koko osakekannan.

Kaupan myötä Admicomin ohjelmistokokonaisuus, markkinapotentiaali sekä strateginen asema vahvistuvat entisestään, kun voimme tarjota asiakkaillemme markkinoiden johtavien laskentaohjelmistojen, monipuolisimpien projektinhallintatoimintojen, ja tehokkaimpien taloushallintotyökalujen lisäksi nyt myös toimialan edistyksellisimmät dokumenttien hallinnan ohjelmistoratkaisut.

Vuonna 2010 perustettu Kotopro Oy kehittää erityisesti rakennus- ja kiinteistöalalle suunnattua selainpohjaisesti käytettävää dokumentointi- ja tiedonhallintaohjelmaa, joka helpottaa työmaan arkea ja parantaa tiedonkulkua osapuolien välillä. Kotopron ohjelmistolla voi tehdä kattavan dokumentoinnin tai raportit, todistukset ja muut tärkeät havainnot suoraan työmaalta, mikä luo tehokkuutta liiketoimintaan ja mahdollistaa reaaliaikaisen näkyvyyden projekteihin.

Admicom Oyj:n väliaikainen toimitusjohtaja Petri Aho:

”On ilo julkistaa teille yhtiömme strategiaan ja edelläkävijyyteen erinomaisesti istuva Kotopro-yrityskauppa. Yrityskaupan myötä vahvistamme osaamistamme ja ohjelmistoratkaisujamme dokumentinhallinnan ja tiedonjakamisen alueella, jonka asiakkaamme ovat nostaneet heidän arjessaan yhdeksi tärkeimmistä toiminnallisuuksista ja kehityskohteista. Näemme, että regulaation määrän lisääntyminen, rakentamisen laatuvaatimusten kehittyminen sekä rakennusten elinkaaren aikaisen tiedon dokumentoinnin kasvava tarve tulevat entisestään korostamaan asiakkaidemme tarpeita tällä segmentillä. Kotopron edistykselliset työkalut tuovat meille kokonaisjärjestelmätoimittajana palapeliimme tärkeän palasen, jonka avulla pystymme rakentamaan asiakkaillemme entistä monipuolisemman ja helppokäyttöisemmän ohjelmistoratkaisun. Asiakkaamme pystyvät valitsemaan tarjonnastamme juuri heille soveltuvimmat työkalut tai sitten hyödyntämään ohjelmistojemme välisiä integraatioita, jotka edistävät entisestään korkeaa automaatioastettamme ja tiedonhallintaa. Tervetuloa osaksi Admicommunityä Kotoprolaiset.”

Kotopron toimitusjohtaja Mikko Järvi:

“Yrityskaupan myötä saamme aidon mahdollisuuden liiketoimintamme entistä vauhdikkaampaan kasvattamiseen ja leveämmät hartiat edelläkävijätuotteemme jatkokehittämiseen, mitä olemme pienenä ohjelmistotalona kaivanneet. Kotoprolaisille kauppa tarjoaa uusia innostavia näköaloja ja mahdollisuuksia, ja haluan välittää tässä yhteydessä henkilöstöllemme kiitokset upeasta työstä, jotta tähän pisteeseen on päästy. Ohjelmistoamme on jo aiemmin pilotoitu kansainvälisillä markkinoilla ja näen, että yrityskauppa tarjoaa tulevaisuudessa merkittäviä jatkoaskelia myös kansainvälistymisen tiellä.”

Kotopron perustaja Samuli Suomala:

”Olen iloinen, että tämän yrityskaupan myötä kentällä tapahtuva dokumentointi integroituu toiminnanohjaukseen. Tämä palvelee entistä paremmin asiakkaidemme etua. Asiakkaamme tekevät jo nyt tarjoukset, tuntikirjaukset, työn hyväksynnät ja maksuerien kuittaukset mobiilisti kentällä ja nyt tämä tieto saadaan osaksi isompaa kokonaisuutta. Kotopro saa nyt mobiilidokumentoinnin suunnannäyttäjänä resursseja tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen.”