Uusi yhteys avattu Adminetin ja Kotopron välille

Työmaiden hallinta ja seuranta on nyt entistä tehokkaampaa, kun pääset käyttämään Kotopron edistyksellisiä dokumentointiratkaisuja suoraan Adminet -toiminnanohjausjärjestelmästä.

Admicom tiedotti 17.6.2022 ostaneensa Kotopro Oy:n koko osakekannan ja vahvistavansa tämän myötä merkittävästi dokumentinhallinnan ratkaisujaan.

Ohjelmistojemme välille on rakennettu nyt integraatio, joka mahdollistaa Kotopron dokumentoinnin suoraan Adminet-toiminnanohjausjärjestelmästä. Näin dokumentit ovat siistissä järjestyksessä oikean työn yhteydessä ja dokumentointi kentällä on helppoa ja tehokasta. Pääset tutustumaan uuteen integraatioon tarkemmin alta.

Hallinnoi dokumentteja Adminetistä

Kotopron dokumenttienhallintajärjestelmä avautuu Adminetin työpöytäversiossa kohteiden ja työtilausten ylläpidosta. Pääset perustamaan uuden dokumenttikansion Kotoprossa kyseiselle työlle tai avaamaan siihen aiemmin liitetyn kansiorakenteen. Näkymässä ovat käytössäsi kaikki Kotopron toiminnot ja voit jatkaa samalla työskentelyäsi myös Adminetissä.

Adminetin mobiiliversiossa pääset käsiksi kyseiseen työhön liittyviin dokumentteihin työtilauksen raportoinnista. Voit myös avata työtilaukselle dokumenttikansion mobiilissa.

Adminet ja Kotopro

– Tämä tarjoaa asiakkaille yhteneväisen käyttökokemuksen järjestelmien välillä, kun Kotopron projektikohtaiset kansiot avautuvat suoraan Adminetistä ja koko projektin dokumentaatio on helposti saatavilla, Admicomin myyntijohtaja Joni Haapamäki kertoo.

Jos olet jo Adminetin ja Kotopron käyttäjä, niin voit aktivoida yhteyden pääkäyttäjänä Adminetin Hallinta | Yritystiedot | Perustiedot -näkymän uudella Dokumentit (Kotopro) -välilehdellä toiminnosta avautuvien ohjeiden mukaisesti. Tarvitset lisäksi vain Kotopron käyttäjätunnukset.

Laadukas dokumentointi parantaa tuottavuutta

Kotoprolla täytät työmaihin liittyvät dokumentit täysin digitaalisesti mobiililaitteellasi, ajasta ja paikasta riippumatta, ja ne pysyvät turvassa pilvipalvelussa sekä helposti kaikkien osapuolien saatavilla.

Voit raportoida kirjoittamisen lisäksi sanelemalla ja muuttaa puheen tekstiksi, mikä nopeuttaa dokumentointia merkittävästi. Kuvaa ja videoi työ, jolloin tiedostot tallentuvat automaattisesti oikeaan kohtaan dokumentissa tai lataa palveluun kuva- ja videotiedostoja mobiililaitteeltasi tai tietokoneeltasi. Raportoinnin laadun parantuminen ehkäisee virheitä ja reklamaatioita.

Kaikki asiakirjat ovat jaettavissa esimerkiksi muille Kotopro-käyttäjille, kuten alihankkijoille. Voit myös antaa käyttö- ja katseluoikeuksia haluamillesi tahoille esimerkiksi koko urakkaan tai vain tiettyyn raporttiin liittyen. Jokaisesta kirjauksesta jää aika- ja tekijäleima, ja halutessasi saat ilmoituksen, kun asiakirjaa on muokattu. Voit myös pyytää muilta lisätietoja dokumenttiin.

Kotopro on osa Admicomin ohjelmistoperhettä

Konsernimme ohjelmistoperheeseen kuuluvat Adminet -toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi pienyritysten kustannustehokas ohjelmisto- ja palvelupaketti Adminet Lite, liikkuvan työn ohjauksen täsmäratkaisu HillavaTocomanin rakennusalan erikoisohjelmistot muun muassa kustannuslaskentaan, aikataulutukseen ja tietomallintamiseen sekä Kotopron edistykselliset dokumentinhallinnan ratkaisut.

Yhdessä tarjoamme saman katon alta rakentamisen ja talotekniikan vahvimman palvelukokonaisuuden.

Kannattaa pysyä kuulolla, sillä kehitämme ohjelmistoperhettämme jatkuvasti. Tuomme lisää yhteyksiä ohjelmistojemme välille sekä kokonaan uusia sovelluksia ja ratkaisuja vuoden 2023 aikana!

Kiinnostuitko?

Haluatko tehostaa yrityksesi arkea, edistää kilpailukykyä ja helpottaa yrityksen johtamista? Pyydä alta ilmainen esittely, niin käydään yhdessä läpi yrityksesi haasteet, toiveet ja lähitulevaisuuden tavoitteet. Tämän perusteella ehdotamme sinulle parhaiten sopivaa kokonaisuutta ja esittelemme ohjelmistojemme käyttöä.