Adminetin kalenteri on uudistunut

Viimeisimmässä päivityksessä vastuuhenkilön kalenterinäkymää on uudistettu entistä monipuolisemmaksi kokonaisuudeksi.

Pitkän aikavälin reaaliaikaista seurantaa

Uusimman päivityksen myötä Adminetin kalenteri tarjoaa entistäkin paremmat eväät työn organisointiin. Kalenteri sisältää nyt monipuolisemmat näkymävalinnat ja -asetukset, pidemmät tarkasteluajanjaksot sekä mahdollisuuden tarkastella varauksia työtilauslähtöisesti.

Työt, lomat sekä poissaolot tulevat näkyviin heti kalenteriin syöttämisen jälkeen, ja vastuuhenkilö voi kalenterin kautta mm. aikatauluttaa töitä, siirtää niitä henkilöltä toiselle sekä avata kokonaan uusia työtilauksia.

Töiden resursoiminen ja ajoittaminen onnistuu nyt samanaikaisesti ja muutokset ovat heti näkyvissä työtilausten tiedoissa. Töiden tilannetta pystyy tarkastelemaan useamman viikon tai kuukauden jaksoissa.

Uudet varaukset suoraan kalenteriin

Kalenterissa töitä voi tarkastella työtilauksien tai työntekijöiden mukaan ja varauksia voi korostuksia ja värejä hyödyntäen ryhmitellä kohteen, organisaation, tilauksen tilan ja tilaustyypin mukaan.

Kalenterin kautta on helppo luoda uusi varaus tietylle työntekijälle ja päivälle, sekä myös jo olemassa olevalle tai samassa kohteessa perustettavalle uudelle urakalle. Varausten ja tilausten tietoja on helppo tarkastella ja ylläpitää, ja resurssinäkymässä on myös mahdollista monistaa työtilaukselle uusia työmääräimiä.

Katso pilke silmäkulmassa tehty esittelyvideo kalenterista 😉

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä täältä, niin järjestetään esittely.