Asiakaslehti 2/2023 ilmestynyt

Lehdessä visioidaan mm. tekoälyn mahdollisuuksia rakennusalalla sekä kysytään asiantuntijalta, miltä näyttää rakennusalan tulevaisuus ja kuinka selvitään lähitulevaisuuden haasteista.

Tuoreesta asiakaslehdestä löydät näkemyksiä rakennusalalla juuri nyt puhuttaviin teemoihin, kun Jukka Ala-Mutka visioi tekoälyn mahdollisuuksia rakennusalalla asiantuntijatekstissään Tekoäly rakennusalalla: ratkaisuja, jotka ylittävät ihmisten kyvyt.

Lisäksi pohdimme, miltä näyttää rakennusalan tulevaisuus Suomessa. Kysyimme Heikkinen Yhtiöt Oy:n Juha Kanaselta, kuinka selvitään taantumasta ja vastataan lähitulevaisuuden haasteisiin, kun ratkottavana ovat ilmastokysymykset, osaajapula ja tuottavuusongelmat. Nykyhaasteista huolimatta Kananen katsoo luottavaisin mielin tulevaan: ”Suomi, suomalaiset ja suomalainen rakennusala ihan varmasti selviävät ja voivat hyvin myös tulevaisuudessa”

Asiakkaistamme ääneen pääsevät myös KUMONI Oy, joka kertoo ympäristöjärjestelmän käyttöönotosta ja sen vaatimuksista toiminnanohjausjärjestelmälle: ”Palvelee ympäristöjärjestelmän mukaista toimintaa tosi hyvin”, sekä Vieskan Sähköpalvelu Oy, jonka hektisessä toimintaympäristössä ”Pitää olla ohjelmisto, jolla hallinta on sujuvaa, nopeaa ja luotettavaa”.

Kerromme lehdessä myös mm. Adminetin ulkoasun ja teknologian uudistamisesta, uudesta sovelluksesta työmaan perehdytykseen, keinoja taantumasta selviytymiseen sekä Adminetin ja Tocoman Laskennan integraatiosta, joka nostaa seurannan uudelle tasolle.