Asiakaspalvelussamme uudistuksia 13.3.2023 alkaen

Uudistamme puhelinpalveluamme ja otamme käyttöön uuden tukipyyntöjärjestelmän. Ohessa on Adminet-asiakkaillemme lisätietoa, mitkä asiat muuttuvat ja kuinka siirtymäaikana toimitaan.

Vastaukset tukipyyntöihin sähköpostilla

Adminetin yläpalkista löytyvä Tukipyyntö-toiminnallisuus muuttuu siten, että uudet pyynnöt kirjautuvat uuteen järjestelmään ja saat niihin vastauksen sähköpostitse. Myös mahdollinen jatkokeskustelu pyyntöön liittyen käydään sähköpostitse. Sähköpostiosoite täydentyy pyyntöön automaattisesti käyttäjätunnuksen tiedoista.

Tarkistathan, että käyttäjätiedoissasi on oikea sähköpostiosoite. Kyseinen osoite näkyy Tukipyyntö-toiminnolla avautuvan pyyntöikkunan Vastaussähköposti-kentästä. Tiedon ylläpitoon on oikeus yrityksenne pääkäyttäjällä polussa Hallinta | Käyttäjät | Lisää käyttäjä.

Pyynnön kirjaaminen tapahtuu entiseen tapaan, mutta sisältää alla mainitut uudet tiedot:

  • Vastauksen kopiosähköposti: Jos haluat pyynnön vastauksen kopiona myös johonkin toiseen osoitteeseen, kirjoita se käsin tähän kenttään.
  • Puhelinnumero: Anna halutessasi puhelinnumero, josta tavoitamme sinut tarvittaessa.
  • Adminetin käyttöalusta, jota tukipyyntö koskee: Valitse tästä kentästä, liittyykö pyyntösi pääjärjestelmään eli työpöytäversioon (oletus) vai mobiiliin. Näin osaamme aloittaa selvitystyön oikeasta paikasta ja pyynnön käsittely nopeutuu.
  • Otsikko: Aihe-kenttä on nimetty uudelleen ja tässä antamasi tieto näkyy sähköpostiviestin otsikkona.

Vain yksi puhelinnumero

Maanantaista 13.3. alkaen tavoitat asiakaspalvelumme kätevästi yhdestä tutusta numerosta: 044 433 3200.

Soittaessasi numeroon sinua pyydetään painamaan numeronäppäintä

1 (yleinen sovellustuki)
2 (kirjanpidon sovellustuki) tai
3 (palkanlaskennan sovellustuki) riippuen siitä, mitä asiasi koskee.

Mikäli soitat tämän jälkeen nykyisin käytössä oleviin kahteen muuhun tukinumeroon, puhelu ohjautuu automaattisesti em. linjalle.

Uutena puhelinpalveluna tukibotti

Uutena palveluna tarjoamme asiakkaillemme Adminet-tukibotin, joka nopeuttaa asiakaspalveluamme ja mahdollistaa tukipyynnön jättämisen mistä ja milloin vain. Tukibotille voit jättää helposti puhelimitse tukipyynnön toimistoaikojen ulkopuolella tai jos linjoilla on ruuhkaa.

Botti muuttaa puheen tekstiksi, muodostaa siitä tukipyynnön ja pääsemme asiakastuessa ratkaisemaan ongelmaasi suoraan. Vastaamme näihin tukipyyntöihin pääsääntöisesti sähköpostilla. Katso alta, miten keskustelu tukibotin kanssa etenee:

Adminet-tukibotin kanssa asiointi | Admicom

Siirtymäaika 24.3. saakka

Pyyntöjen käsittelyn siirron jälkeen kirjatut uudet pyynnöt eivät enää näy Adminetin Tukipyyntö-sovelluksessa. Adminetin etusivun tehtävälinkkejä ei myöskään jatkossa muodostu tukipyynnöistä.

Vanhojen avoinna olevien tukipyyntöjen osalta käsittely jatkuu entisessä järjestelmässä ja entiseen tapaan perjantaihin 24.3.2023 saakka, jolloin ne siirretään uuteen sovellukseen ja käsittely jatkuu sähköpostitse. Vastaa-linkki ei ole tämän jälkeen käytettävissä missään pyynnöissä.

Käsitellyt ja arkistoidut tukipyynnöt jäävät tarkasteltaviksi vanhaan sovellukseen.