Etman Oy:n tuotteet yleiseen hinnastoon

Adminetin yleiseen hinnastoon on lisätty uusi toimittaja Etman Oy, joka tarjoaa ammattikäyttöön tarkoitettuja sähkötarvikkeita omasta tuotannosta ja valtamerkeiltä.

Etman Oy:n sähkötarvikkeet yleiseen hinnastoon

Löydät nyt Adminetin yleisen hinnaston Sähkö-tuotealueelta myös Etman Oy:n 1382 sähkötuotetta. Etman on skandinaavinen sähkötukun toimija, joka rantautui Suomeen yli viisi vuotta sitten. Tampereen Myllypurosta käsin operoiva yritys toimittaa tavaroita ympäri Suomen.

Kaikista sähkötukun perustarvikkeista noin 95 % on yrityksen omaa tuotantoa, johon kuuluvat putkitustarvikkeet, asennuskalusteet, kiinnitystarvikkeet sekä LED-valaisimet. Etmanin liiketoimintakonseptiin kuuluu tarjota laadukkaita tuotteita ammattilaisilta ammattilaisille. Monet tuotteista on kehitetty yrityksen sisällä, ja tuotteita on mukautettu myös pelkästään suomalaisten asentajien vaatimuksiin. Muun muassa ETBOX LIME rasiasarja on kehitelty vain Suomen markkinoille.

Adminetin yleinen hinnasto

Talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisten Adminet-ohjelmiston yleisestä hinnastosta löydät yli 40 alan toimittajan ajantasaiset hinnat, jotka päivitämme puolestasi.

Kattava ja ajantasainen tuoterekisteri tekee tarjouslaskennasta, ostotarpeiden suunnittelusta, ostotilauksen tekemisestä sekä hintojen vertailusta vaivatonta ja nopeaa.

Katso kaikki yleisen hinnaston toimittajat >>

[KUVA: Etman Oy]