FSM Groupin tuotteet yleiseen hinnastoon

Nyt löydät Adminetistä myös FSM Groupin turvatuotteiden ajantasaiset hinnat.

Adminetin yleiseen hinnastoon on lisätty FSM Groupin yli 2900 turvatuotteen ajantasaiset hinnat. FSM Oy on maan johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden maahantuoja ja tukkuliike.

Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki kiinteistöjen ja alueiden turvateknisessä valvonnassa tarvittavat laitteet ja järjestelmät, suurimpina tuoteryhminä hälytysjärjestelmät, hälytysten vastaanotto, videovalvonta, kulunvalvonta, paloturvallisuus sekä tietoverkko- ja IT-mekaniikan tuotteet.

Vuonna 1991 perustettu kotimainen perheyritys toimii strategisena hankintakumppanina suomalaisille turvallisuusalan toimijoille. Toiminnan kulmakivinä ovat asiakaslähtöinen palvelu, maailman johtavien valmistajien tuotteet ja laadukas toimitusketju. Yrityksen tuotteita myyvät sähkötukut sekä maan kattava valtuutettujen jälleenmyyjien myyntiverkosto. Sillä on myös myymälät Vantaan Koivuhaassa sekä Nokian Kolmenkulmassa.

 

Adminetin yleinen hinnasto

Adminetin yleisestä hinnastosta löydät noin 40 alan toimittajan ajantasaiset hinnat, jotka päivitämme puolestasi. Kattava ja ajantasainen tuoterekisteri tekee tarjouslaskennasta, ostotarpeiden suunnittelusta, ostotilauksen tekemisestä sekä hintojen vertailusta vaivatonta ja nopeaa.

Katso kaikki yleisen hinnaston toimittajat >>


(Kuva: FSM Oy)