Kespet Oy:n tuotteet yleiseen hinnastoon

Löydät Adminetin yleisestä hinnastosta nyt myös lähes 1200 Kespetin eristystuotetta.

Adminetin yleinen hinnasto sai jälleen uuden toimittajan, kun Kespet Oy:n tuotteet lisättiin mukaan hinnastoon. Löydät jatkossa yleisestä hinnastosta Kespetin lähes 1200 eristystuotteen aina ajantasaiset hinnat.

Kespet Oy

Kespet Oy on kansainvälinen LVI- ja teollisuuseristystuotteiden, rakennusteollisuuden ohutlevytuotteiden sekä alan asennustarvikkeiden ja työkalujen kokonaisvaltaisen myynnin johtava yritys Suomessa. Vuonna 1977 toimintansa aloittanut yritys luopui omasta eristysurakointitoiminnasta vuonna 2007 ja on siitä lähtien keskittynyt rakenteiden suojapäällyste- ja alusrakennejärjestelmien teolliseen valmistukseen sekä erilaisten eristys- ja ohutlevytarvikkeiden tuontiin, vientiin ja jälleenmyyntiin.

Kespet Oy:n tehtaat ja pääkonttori sijaitsevat Vaajakoskella Jyväskylässä. Tämän lisäksi yhtiöllä on Helsingissä oma varastomyyntiyksikkö Tattarisuon teollisuusalueella. Helsingin ja Jyväskylän myyntiyksiköt ovat eristetarvikemyynnin ja logistiikan kannalta sijoittuneet hyvin palvelemaan koko Suomen asiakkaita.

Adminetin yleinen hinnasto

Adminetin yleisestä hinnastosta löydät lähes 40 alan toimittajan ajantasaiset hinnat, jotka päivitämme puolestasi. Kattava ja ajantasainen tuoterekisteri tekee tarjouslaskennasta, ostotarpeiden suunnittelusta, ostotilauksen tekemisestä sekä hintojen vertailusta vaivatonta ja nopeaa.

Katso kaikki yleisen hinnaston toimittajat >>

 

(Kuva: Kespet Oy)