Lisää tehoa kassavirran hallintaan

Adminetin kautta hyödynnettävät rahoitusratkaisut tuovat tukea ja turvaa päivittäiseen liiketoimintaasi. Uutena yhteistyökumppaninamme aloittaa Noja Rahoitus, jonka myyntilaskurahoituksella vauhditat kassavirtaasi. Lisäksi tuomme pian käyttöösi uudistetun rahoitusennusteen, jolla seuraat ja ennakoit yrityksesi kassavirtaa entistä tarkemmin.

Haluamme olla asiakkaidemme tukena haasteellisessa rahoitustilanteessa, joten olemme solmineet yhteistyösopimuksen Noja Rahoituksen kanssa. Yhteistyö tehostaa rahoitusratkaisuiden hyödyntämistä Adminetissä ja auttaa asiakkaitamme vakauttamaan päivittäistä liiketoimintaansa ylläpitämällä ja vauhdittamalla kassavirtaa. Myyntilaskurahoitus auttaa pitämään kassavirtasi ennustettavana ja tasaisena, helpottaa pitkien maksuaikojen mukanaan tuomia haasteita ja mahdollistaa helpon tavan saada käyttöpääomaa tilanteen niin vaatiessa.

Noja Rahoituksen myyntilaskurahoitus tulee hyödynnettäväksi suoraan Adminetistä integraation kautta. Sen avulla viitesuoritukset kirjautuvat automaattisesti kirjanpitoon ja reskontraan, jolloin myyntireskontra pysyy vaivattomasti ja varmasti ajan tasalla ilman manuaalista työtä. Integraatiota jatkokehitetään ensi vuoden puolella uusilla toiminnoilla. Tavoitteenamme on saada Noja Rahoituksen myyntilaskurahoitus asiakkaidemme hyödynnettäväksi tammikuun aikana ja tiedotamme siitä tarkemmin ennen palvelun julkaisua.

Myyntilaskurahoituksen lisäksi Noja Rahoitus tarjoaa asiakkailleen myös ostolaskurahoitusta sekä luottovakuutuksia, joilla varmistetaan oman yrityksen jatkuvuus yllättävissä tilanteissa, joissa ostajat eivät kykene selviytymään vastuistaan.

Muista myös muut rahoitusratkaisut

Muistathan, että asiakkaanamme voit hyödyntää myös yhteistyössä kotimaisen Certumin kanssa toteutettua Adminet Kassajousto -palvelua, joka on helppokäyttöinen, joustava ja kustannustehokas ratkaisu lyhytaikaiseen rahoitukseen. Palvelusta ei aiheudu lainkaan kiinteitä kustannuksia ja sen avulla voit kotiuttaa vaikka yksittäisen laskun tai maksuerän saamiset juuri sillä hetkellä, kun tarve käyttöpääomalle on akuutti. Tutustu tarkemmin Adminet Kassajoustoon tästä.

Adminetissä voit käyttää myös factoringlaskutusta, jossa yrityksesi myyntisaatavat siirtyvät rahoituslaitokselle ja toimivat rahoituksen vakuutena. Palvelun avulla on mahdollista pidentää ostojen maksuaikoja silloin, kun tarvitaan lyhytaikaista luottoa esimerkiksi tehtäessä suurempia materiaalihankintoja tai aloitettaessa isompaa projektia. Adminetin kautta hyödynnettäviä factoringpalveluita tarjoavat muun muassa Nordea ja OP.

Adminetin uudistuva rahoitusennuste auttaa seuraamaan ja ennakoimaan kassavirtaa

Adminetin rahoitusennuste tarjoaa reaaliaikaisen näkymän yrityksesi pankkitilien saldoista sekä lähtevistä maksuista ja saapuvista suorituksista. Viikkoennusteelta tarkastelet pankkitiliesi saldoja ja käyttövaraa, tulevia maksuja ja myyntisaamisia sekä kassavirtasi kokonaisuutta viikkotasolla.

Olemme parhaillaan uudistamassa rahoitusennustetta ja kehitystyön myötä työkalu saa uusia toiminnallisuuksia, joiden avulla seuraat yrityksesi rahavirtoja entistä tarkemmin. Muun muassa rahoitusennusteen muokattavuus ja ennusteominaisuudet paranevat sekä ulkoasu uudistuu. Ensimmäinen versio uudistetusta rahoitusennusteesta julkaistaan alkuvuodesta ja sen jälkeen jatkamme työkalun kehitystä asiakkailta saamamme palautteen perusteella.

Haluatko kuulla lisää Admicomin rahoitusratkaisuista?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä.