Messusyksy käynnistyy

Tervetuloa tutustumaan alan trendeihin ja ohjelmistoratkaisujen tulevaisuuteen messuille! Syksyllä 2022 olemme mukana neljillä messuilla kolmella eri paikkakunnalla. Nyt onkin hyvä hetki tulla tutustumaan meihin paikan päälle ja osallistumaan osastoillamme rallikyydityspalkinnon arvontaan!

Tule tapaamaan meitä messuille!

Admicomin väki on tavattavissa neljillä messuilla tulevana syksynä. Messuosastoilla on käynnissä arvonta, josta voit voittaa rallikyydityksen SM-sarjaa ajavan Teemu Asunmaan kartturin paikalla!

Tutustu alla alta tarkemmin messuihin ja ilmoittaudu kävijäksi. Voit myös varata etukäteen tapaamisen kanssamme.

Sähkö Valo Tele Av -messut 7.-9.9. Jyväskylän Paviljongissa

Pohjoismaiden suurin sähköalan ammattitapahtuma järjestetään syyskuussa. Messuilla tapaat kollegoita, löydät uusimpia tuotteita ja ratkaisuja sekä päivität osaamistasi ja parannat yrityksesi tuottavuutta.

Tutustu lisää messuihin ja osastoomme C320 alla olevasta linkistä.

Alihankintamessut 27.-29.9. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Suomen johtavasta teollisuuden messutapahtumasta löydät metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Alan ykköstapahtumassa kohtaat teollisuuden yrityksiä, asiantuntijoita ja päättäjiä.

Tutustu lisää messuihin ja osastoomme C404 alla olevasta linkistä.

FinnBuild -messut 4.-6.10. Helsingin Messukeskuksessa

Jo vuodesta 1974 järjestetty FinnBuild kokoaa yhteen kaikki rakennusalan toimijat.

FinnBuild on alan suurin tapahtuma Suomessa niin osallistuvien yritysten, kävijöiden lukumäärällä kuin näyttelypinta-alalla mitattuna.

Tutustu lisää messuihin ja osastoomme 6D21 alla olevasta linkistä.

Konepajamessut 2.11.-1.12. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Teemoina kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit.

Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnattu tapahtuma esittelee uusimmat laitteet, tehokkaimmat koneet ja kehittyneimmät teknologiat. Tapahtumassa paneudutaan ajankohtaisimpiin rahoitusratkaisuihin sekä kestävään sijoittamiseen. Konepaja avaa näkymän uuden ajan todellisuuteen, vastuulliseen, valoisaan ja moderniin teollisuuteen, jossa ihminen voi hyvin.

Tutustu lisää messuihin ja osastoomme A233 alla olevasta linkistä.