Skip to content

Petri Kairinen nimitetty Admicom Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Jaa
LinkedIn Facebook

Virallinen yhtiötiedote julkaistu 14.2.2022

Admicom Oyj:n toimitusjohtajana aloittaa 20.6.2022 alkaen Petri Kairinen, joka tuo mukanaan vahvaa osaamista teknologialiiketoiminnan kasvun rakentamisesta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Kairisella on myös laajasti kokemusta yrityskauppojen toteuttamisesta ja integraation johtamisesta.

Petri Kairinen (KTM) on nimitetty Admicom Oyj:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa toimitusjohtajan tehtävässä 20.6.2022. Talousjohtaja Petri Aho jatkaa Admicom Oyj:n väliaikaisena toimitusjohtajana 20.6.2022 saakka.
Kairinen on toiminut Nixu Oyj:n toimitusjohtajana vuodesta 2014 ja johtotehtävissä vuodesta 2006. Hän tuo Admicomille vahvaa osaamista teknologialiiketoiminnan kasvun rakentamisesta kotimaassa ja kansainvälisesti. Kairisella on laajasti kokemusta myös yrityskauppojen toteuttamisesta ja integraation johtamisesta, mikä tukee erinomaisesti Admicomin strategisia tavoitteita.

Hallituksen puheenjohtaja Timo Häll:

“Hallitus teki Admicomin strategista kehitysvaihetta heijastellen kattavan haun uuden toimitusjohtajan löytämiseksi. Petri erottui vahvalla kokemuksella teknologiapohjaisen liiketoiminnan kehittämisestä ja listatun yhtiön johtamisesta. Hän osaa organisoida teknologiayhtiön toimintaa eri kehitysvaiheissa ja huolehtia siitä, että osaajat sitoutuvat yhtiöön ja kehittyvät tehtävissään. Petri tuo Admicomin seuraavaan kasvuvaiheeseen tarvittavaa kansainvälisten yrityskauppojen osaamista. Admicomin on hyvä jatkaa näistä asetelmista strategian toteuttamista ja kehittämistä.”

Petri Kairinen:

“Admicom on jo tähän mennessä tehnyt huikean kasvumatkan ja saavuttanut vahvan aseman keskittymällä valittujen toimialojen digitalisaation mahdollistamiseen pilvipohjaisella toiminnanohjauksellaan. On kunnia liittyä nyt mukaan viemään Admicomin kasvua ja kansainvälistymistä seuraavalle tasolle. Yhtiön menestyksen määrittää lopulta sen henkilöstö ja toimintakulttuuri. Minuun onkin tehnyt vaikutuksen admicomilaisista välittyvä into ja asenne. Odotan ilolla ensi tapaamisiamme ja työtä yhteisten tavoitteiden eteen!”.