Sähköansio Oy on Vuoden 2018 Adminet-asiakas

Tamperelainen Sähköansio Oy valittiin Vuoden 2018 Adminet-asiakkaaksi.

 

Vuoden 2018 päätteeksi kaikki yli sata admicomilaista pääsivät ehdottamaan ja perustelemaan valintansa vuoden Adminet-asiakkaaksi. Kymmenien hyvien ehdotusten joukosta eniten ääniä sai tamperelainen Sähköansio Oy, joka otti Adminetin käyttöön viime vuoden alussa.

Valinnan perusteluissa korostuivat yrityksen aktiivinen ote ohjelmiston käyttöönotossa ja sujuva yhteistyö asioiden hoitamisessa. Muun muassa näin valintaa perusteltiin:

”Asiakas osallistui hienosti käyttöönottoon, hoiti asiat esimerkillisen hyvin, otti ohjelman hyvin vastaan, henkilöt ovat mahtavia… Tähän voisi kirjoittaa niin paljon ja pelkkää positiivista.”

”Erittäin yhteistyöhaluinen ja asiantunteva asiakas, ottaa erittäin hyvin vastaan ehdotukset ja ideat.”

”Menestyvä yritys, joka hoitaa asiansa jämptisti. Yhteyshenkilöiden kanssa on mukava olla tekemisissä ja asiat tulevat aina sujuvasti selvitetyksi.”

Halusimme nostaa esille myös muiden asiakkaidemme saamaa positiivista palautetta anonyymisti:

”Käyttöönotosta asti kaikki toiminut kuin junan vessa. Ei mitään ylimääräistä säätöä, asiakas käyttää järjestelmää niin kuin pitää. Kehui käyttöönoton ja tilinpäätöksen, kun oli odottanut järjestelmävaihdoksen olevan haastavampaa. Antaa palautetta/kommenttia ja yhteistyö toimii hienosti. Tosi mukava yrittäjä.”

”Uudehko yritys, joka teki loistavan tuloksen ensimmäisellä tilikaudella. Hommat toimii ilman ongelmia.”

”Asiansa kunnossa pitävä yritys, jolla hommat on aina hoidettu jo ennen kuin ehdin kissan sanomista ajatella. Yrityksessä työskentelee jämpti, mutta mukava ja huumorintajuinen omistajapariskunta, joiden kanssa on ilo asioida.”

”Mukavia, yhteistyöhaluisia ja jalat maassa olevia kavereita.”

Onnittelemme voittajaa ja toivotamme Sähköansiolle sekä kaikille muille asiakkaillemme menestystä kuluvalle vuodelle!