Syksyn messut ja tapahtumat 2023

Tervetuloa tutustumaan ohjelmistoratkaisujen tulevaisuuteen! Syksyllä 2023 olemme mukana useissa tapahtumissa, missä meihin ja meidän tarjoamaan on helppo tulla tutustumaan paikan päälle. Nappaa tapahtumat ja päivämäärät ylös!

Tavataan tapahtumissa!

Admicomin väki on tänä syksynä tavattavissa useissa tapahtumissa: syyskuussa Alihankintamessuilla, lokakuussa LVI-Päivillä sekä marraskuussa Sähköurakoitsijapäivillä.

Katso tarkemmat tiedot eri tapahtumista alta ja laita päivämäärät ylös!

Alihankinta 23

Nähdään Tampereella Alihankintamessuilla 26.-28.9.2023 osastolla C404!

Messuosastollamme pääset keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, kuinka helpottamalla arjen toimintoja yritykset pystyvät tehostamaan liiketoimintaansa.

Osastollamme on käynnissä myös arvonta, josta voit voittaa rallikyydityksen SM-sarjaa ajavan Teemu Asunmaan kartturin paikalla.

Tutustu alla alta tarkemmin messuihin ja ilmoittaudu kävijäksi. Voit myös varata etukäteen tapaamisen kanssamme ja napata mukaasi Finnkinon leffalippuja:

Alihankintamessut on Suomen suurin teollisuusalan tapahtuma, joka kokoaa yhteen alan yritykset, asiantuntijat ja päättäjät.

Tutustu messujen tarjontaan sekä ilmoittaudu veloituksetta kävijäksi Alihankinta 23 -tapahtuman sivuilta.

LVI-Päivät

Tule tutustumaan tarjontaamme talotekniikka-alan yrityksille 26.10.2023 Tampereelle hotelli Rosendahlissa järjestettäville LVI-Päiville.

Paikalla on Admicomin asiantuntijoita keskustelemassa sekä esittelemässä ohjelmistojamme. Mahtaakohan osastolta löytyä myös oheisohjelmaa? Käy tutustumassa!

Sähköurakoitsijapäivät

Sähköalan ammattilaiset kokoontuvat Sähköurakoitsijapäiville Tampereelle hotelli Rosendahliin 22.-24.11.2023.

Myös Admicomin väkeä on paikalla tapahtumassa. Haluatko nähdä, mitä uutta ohjelmistotarjontaamme on tullut? Tule nykäisemään hihasta!

Eikö päivämäärät mahdu kalenteriisi?

Ei huolta, saamme asian järjestymään! Voit varata tapaamisajan sinulle sopivaan ajankohtaan täältä.