Thermokonin tuotteet yleiseen hinnastoon

Thermokon Sensor Technology Finland Oy:n tuotteet on lisätty Adminetin yleiseen hinnastoon.

Thermokon Sensor Technology Finland Oy:n tuotteiden aina ajantasaiset hinnat ovat nyt käytettävissä Adminetin yleisessä hinnastossa. Löydät Euroopan johtavan anturitoimittajan 350 mittalaitteen ja anturin hinnat yleisen hinnaston Automaatio-tuotealueelta.

Thermokon

Thermokon Sensor Technology Finland Oy on luotettava mittalaite- ja anturitoimittaja kiinteistöautomaation tarpeisiin. Yrityksellä on asiantunteva ja joustava organisaatio, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita tuotteita ja kustannustehokkaita ratkaisuja erinomaisella palvelulla, pitkällä kokemuksella ja hyvällä automaatioalan ymmärryksellä.

Thermokonin tehdas on johtava kiinteistöautomaation mittalaite- ja anturivalmistaja Euroopassa. Yli 30 vuoden kokemus on hionut tuotteet helppokäyttöisiksi ja luotettaviksi. Voimakas panostus tuotekehitykseen on mahdollistanut kaikkein uusimpien tekniikoiden tuomisen rakennusautomaatioon.

Adminetin yleinen hinnasto

Adminetin yleisestä hinnastosta löydät lähes 40 alan toimittajan ajantasaiset hinnat, jotka päivitämme puolestasi. Kattava ja ajantasainen tuoterekisteri tekee tarjouslaskennasta, ostotarpeiden suunnittelusta, ostotilauksen tekemisestä sekä hintojen vertailusta vaivatonta ja nopeaa.

Katso kaikki yleisen hinnaston toimittajat >>

(Kuva: Thermokon Sensor Technology Finland Oy)