Työaikakirjaukset ja kulunvalvonta nyt yhdellä kirjauksella

Adminet uudistuu ja kehittyy jatkuvasti. Joulukuun päivitys toi uusia toiminnallisuuksia ja yksi toivotuista uutuuksista on työaika-sovellukseen lisätty työaikaleimausten siirto kulunvalvontaan.

Kulunvalvonta nyt entistäkin helpompaa

Adminetin joulukuussa julkistama päivitys toi mukanaan monia toivottuja uudistuksia. Yksi näistä tekee nyt työaikakirjauksista sekä kulunvalvonnasta entistäkin helpompaa.

Uusi toiminnallisuus mahdollistaa työaika -sovelluksessa tehtyjen leimausten siirron suoraan rakennustyömaiden kulunvalvontaan niille työmaille, joilla yrityksesi on päätoteuttajan roolissa. Kulunvalvontatiedot siirtyvät reaaliaikaisesti Adminetin mobiilista tai kortinlukijalaitteesta, jossa käytetään älykorttia.

Toiminto helpottaa huomattavasti työntekijöiden ilmoittamista sellaisilla työmailla, joilla ei ole käytössä fyysisiä kulunvalvontalaitteita.

Leimausten siirto kulunvalvontatietoihin tapahtuu niiden hyväksymisvaiheessa. Myös sijaintitiedot siirtyvät samalla, jos niitä on tallennettu leimausten yhteydessä.

Adminetin sähköisen kulunvalvonnan hyötyjä

  • Adminetissä ilmoitusvelvollisuus ja kulunvalvonta pelaavat saumattomasti yhteen ja ovat samassa järjestelmässä muidenkin yrityksen päivittäisten toimintojen kanssa.
  • Ohjelmisto kerää tiedot eri lähteistä sekä koostaa ja lähettää rakennusalan tiedonantovelvollisuuden raportit käyttäjän puolesta valitun työmaaroolin mukaisesti.
  • Myös ulkopuolisille käyttäjille voi myöntää rajattuja käyttöoikeuksia, jolloin esim. aliurakoitsijan työntekijätietoja ei tarvitse syöttää itse.
  • Kulunvalvontatiedot siirtyvät reaaliaikaisesti Adminetin mobiilista tai kortinlukijalaitteesta, jossa käytetään älykorttia (esim. Valttikortti).