Uusi Adminet-Tocoman tavoitearviointegraatio avattu

Yhtenä konsernimme tuotekehityksen tavoitteena on parantaa ohjelmistojemme välistä toimintaa. Pyrimme tarjoamaan nykyaikaiset työkalut, jotka toimivat saumattomasti yhteistyössä. Tocomanin ja Adminetin integraatio on ottanut nyt askeleen eteenpäin.

Aiemmin julkaisimme Adminet-Kotopro -integraation ja nyt ohjelmistoperheemme yhteiskehityksessä on menty taas askel eteenpäin. Olemme päivittäneet sekä laajentaneet Adminetin ja Tocoman Laskennan välistä integraatiota. Asiakkaamme voivat nyt siirtää Tocoman Laskennasta alkuperäisen tavoitearvion suoraan Adminettiin.

Käytännössä tämä uusi rajapintaratkaisu mahdollistaa entistä helpomman sekä monipuolisemman tiedonsiirron Tocoman Laskennan ja Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän välillä. Lisäksi uudistus poistaa manuaalisia työvaiheita ohjelmistojen väliltä.

Tieto siirtyy nyt entistä helpommin Tocoman Laskennasta Adminettiin

Aiemmin tiedonsiirtoprosessi Tocoman Laskennasta Adminettiin tapahtui manuaalisemmin. Tocoman Laskennasta otettiin siirtotiedosto, minkä jälkeen Adminetissä perustettiin kohde ja litterat kohteelle. Lopuksi Tocoman Laskennan siirtotiedosto luettiin sisään Adminettiin.

Tähän väliin on nyt julkaistu rajapintaratkaisu suoraan Tocoman Laskennasta Adminettiin helpottamaan kustannuslaskennan tietojen siirtoa. Nyt tiedonsiirto tapahtuu niinkin helposti, ettei siirtotiedostoa tarvitse enää ottaa Tocomanista ja viedä Adminettiin erikseen. Riittää, että Adminettiin on perustettu kohde valmiiksi.

Tiedot litteroista ja litteroiden suoritteista siirtyvät nyt monipuolisemmin automaation avulla oikealle kohteelle ja näin ohjelmistot kytkeytyvät paremmin toisiinsa. Tiedonsiirto perustaa tarvittavat litterat Adminettiin ja tuo suorite- ja panostason tiedot kuten euromäärät kustannuslajeittain sekä määrätiedon oikeille litteroille. Voit siis tarkastella Adminetin litteraraportoinnin kautta alkuperäistä tavoitearviota nyt myös suoritteittain.

Virheiden mahdollisuus minimiin

Automaatio pienentää virheiden riskiä. Manuaalisessa tiedoston sisäänluvussa siirrettävä tiedosto tulee tarkastaa erikseen, jotta virheitä ei sattuisi vahingossa.

Nyt kun siirron yhteydessä suoritettavat tarkastukset ja puutteiden täydentäminen on pitkälti automatisoitu, niin myös potentiaalisten virheiden riski laskee huomattavasti. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun homma helpottuu automatiikan avulla. Lisäksi siirtämisestä ja tarkastamisesta säästynyt aika jättää tilaa myös tärkeämmälle työlle.

Tiedot nopeammin saatavilla

Kaupan päälle uudistunut rajapintaratkaisu tarjoilee Tocomanista siirretyt tiedot tarkasteltavaksi monipuolisemmin Adminetissä. Nyt litteraraportoinnista näet kattavammin työmaasi alkuperäisen tavoitearvion.

Löydät Tocomanin Laskennassa tuotettua tietoa yhdistettynä Adminetissä oleviin toteumatietoihin suoraan yhdestä paikasta ja pääset suoraan vertailemaan arvioitasi työmaalla toteutuneisiin tietoihin. Tämän tiedon avulla kykenet entistä paremmin tunnistamaan työmaalla tapahtuneita poikkeamia ja tarvittaessa huomioimaan niitä tulevilla tarjouksillasi.

Tocoman on osa Admicomin ohjelmistoperhettä

Konsernimme ohjelmistoperheeseen kuuluvat Adminet -toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi pienyritysten kustannustehokas ohjelmisto- ja palvelupaketti Adminet Lite, liikkuvan työn ohjauksen täsmäratkaisu HillavaTocomanin rakennusalan erikoisohjelmistot muun muassa kustannuslaskentaan, aikataulutukseen ja tietomallintamiseen sekä Kotopron edistykselliset dokumentinhallinnan ratkaisut.

Yhdessä tarjoamme saman katon alta rakentamisen ja talotekniikan vahvimman palvelukokonaisuuden.

Kannattaa pysyä kuulolla, sillä kehitämme ohjelmistoperhettämme jatkuvasti. Tuomme lisää yhteyksiä ohjelmistojemme välille sekä kokonaan uusia sovelluksia ja ratkaisuja vuoden 2023 aikana!

Kiinnostuitko?

Haluatko tehostaa yrityksesi arkea, edistää kilpailukykyä ja helpottaa yrityksen johtamista? Pyydä alta ilmainen esittely, niin käydään yhdessä läpi yrityksesi haasteet, toiveet ja lähitulevaisuuden tavoitteet. Tämän perusteella ehdotamme sinulle parhaiten sopivaa kokonaisuutta ja esittelemme ohjelmistojemme käyttöä.