Tulossa olevat webinaarit

Webinaari | Rakennuslaki ja ilmastoselvitys

Webinaari: 7.6. klo 9:30-10:15

Rakennuslaki ja ilmastoselvitys

Tässä webinaarissa jatkamme luvatusti rakennuslaki-teemaista webinaari- ja sisältösarjaamme. Webinaarissa Tocomanin pitkäaikainen kouluttaja ja tällä hetkellä maisterityötään Saksassa viimeistelevä Henrik Hassinen porautuu rakennuslakiin liittyvään ilmastoselvitykseen. Vuonna 2025 voimaan tuleva asetus rakennushankkeen ilmastoselvityksestä tulee olemaan edellytys rakennusluvan saamiselle.

Webinaarissa Henrik vastaa mm. näihin kysymyksiin:

  • Mitä uusi laki edellyttää?
  • Keitä se koskee?
  • Mitä ilmastoselvityksessä tulee huomioida?
  • Missä formaatissa selvitys tulee toimittaa rakennusvalvontaan?

Ilmoittaudu webinaariin täyttämällä viereinen lomake! Tai lue lisää webinaarin sisällöstä täältä.

Katso aiempien webinaarien tallenteita

Mistä lääkkeet rakentamisen tuottavuuden parantamiseen?

Webinaarin tallenne

Mistä lääkkeet rakentamisen tuottavuuden parantamiseen?

Rakentamisen tuottavuus puhuttaa aina. Rakentaminen on alana henkilövetoinen ja projekteihin osallistuu monta eri tahoa. Tämä monimutkaistaa ja haastaa työmaan tuottavuutta ja näin ollen myös projektien kannattavuutta, sillä kyseessähän on ketjureaktio: mitä tehokkaampi työmaa, sitä tuottavampi se on ja sitä parempi myös kannattavuus.

Tässä webinaarissa asiantuntijamme Joni Haapamäki ja Janne Lehtovaara keskustelevat erilaisista toimintatavoista sekä digitaalisista työkaluista ja ohjelmistoista, jotka auttavat rakennusalan yrityksiä parantamaan tuottavuutta.

Tocoman-Adminet tavoitearviointegraatio

Webinaarin tallenne

Tocoman-Adminet tavoitearviointegraatiolla kattavampaa seurantaa

Tocoman-Adminet järjestelmien integraatio on ottanut askeleen eteenpäin!
Asiakkaamme voivat nyt siirtää Tocoman Laskennasta alkuperäisen tavoitearvion suoraan Adminettiin. Tiedonsiirto perustaa tarvittavat litterat Adminettiin ja tuo suorite- ja panostason tiedot kuten euromäärät kustannuslajeittain sekä määrätiedon oikeille litteroille.

Ohjelmistoasiantuntijamme Panu ja Benjamin esittelevät tätä uutta integraatiota webinaarissa.

Webinaarin tallenne

Katse horisonttiin: Miltä rakennusalan tulevaisuus näyttää?

Tässä webinaarissa konsernimme Petrit, toimitusjohtaja Kairinen ja talousjohtaja Aho, suuntaavat katseensa horisonttiin ja keskustelevat rakennusalan nykytilasta, taantumasta sekä siitä, miltä alan tulevaisuus näyttää.

Petrit käyvät läpi mm. taantumasta selviytymisen ja ennakoinnin tapoja sekä nostavat esiin tekijöitä, jotka vaikuttavat rakennusalan yritysten toimintaan tulevaisuudessa.

Webinaari: Rakennuslaki ja digitalisaatio

Webinaaritallenne

Rakennuslaki ja digitalisaatio: Mallintamisen uusi tietomyrsky

Uusi rakennuslaki tulee voimaan 2025. Uudenlaiset raportointivaatimukset vaativat rakennusalalta uuden oppimista ja erityisesti uusien digitaalisten ratkaisujen omaksumista.

Tässä webinaarissa markkinointitiimimme Tytti Rekosuo pääsee haastattelemaan tietomallinnuksen ja rakennusalan asiantuntijaamme Kimmo Pereä rakennuslain asettamista tietomallivaatimuksista.

Adminet kassajousto -webinaari 31.5.2022

Webinaaritallenne 31.5.2022

Maailma muuttuu, toimi nyt!

Maailmalla on tapahtunut isoja muutoksia, jotka vaikuttavat monen yrityksen kassavirtoihin: pitenevät maksuajat, korona-aika ja viimeisimpänä Ukrainan sota.

Tarjoamme avuksi Adminet kassajousto -palvelua, jolla pystyt vakauttamaan ja ennakoimaan yrityksesi rahavirtoja entistä paremmin.

Webinaaritallenne 28.4.2022

Rakennushankkeen jälkilaskenta – Toteumatiedon hyödyntäminen uutta kohdetta laskiessa

Webinaarissa keskustellaan tavoista, joilla järjestelmät voivat tukea toteumatiedon kertymistä ja tuoda tietoa oikeille osapuolille oikeaan aikaan. Webinaarissa käsitellään myös jälkilaskennan nykytilaa ja tulevaisuutta; päästäänkö jälkilaskennasta siirtymään reaaliaikaiseen toteumatietoon, jolloin myös työmaan tilanne on koko ajan tiedossa, eikä vasta jälkilaskennan kautta todettavissa.

Webinaaritallenne 5.4.2022

Kesäkuntoon 2022 – nopeampaa laskutusta pienyrityksille

Kesän kiireiden lähestyessä on tärkeää varmistaa, että toiminta on sujuvaa sekä työmaalla että toimistolla. Erityisen kriittistä hektisen arjen keskellä on, että laskutus rullaa ajantasaisesti ilman suuria viiveitä, ja että kaikki tehty työ tulee varmasti laskutettua.

Järjestimme 5.4.2022 webinaarin, jossa kerroimme kuinka laitat yrityksesi laskutuksen kesäkuntoon ja varmistat nopean laskutuksen!

Webinaaritallenne 19.1.2022

Rakennusalalle rakennetun järjestelmän avulla arjesta helpompaa

Admicom jakaa rakennusyrityksille tietoa arjen helpottamisesta. Jotta yrityksen johto voi keskittyä olennaiseen, tarvitaan hyvän johtamisen rinnalle järjestelmä, jossa rakennusalan parhaat käytännöt ovat sisäänrakennettuna.

Tilaa webinaarin tallenne sähköpostiisi, niin pääset tutustumaan miten rakennusalan liiketoimintaa pyöritetään helposti yhdellä ratkaisulla!

Webinaaritallenne 2.11.2021

5 keinoa pitää rakennusalan yrityksen rahavirrat liikkeellä (ja nukkua yösi hyvin)

Me tiedämme, että rakentamiseen liittyy aivan omat haasteensa ja erityispiirteensä, mitä tulee tehokkaaseen talouden ja toiminnan ohjaamiseen keskellä kiireistä arkea ja rakentamisen buumia.

Marraskuun webinaarissa käytiin läpi erityisesti haasteita ja ratkaisuja rakennusyritysten talouden hallintaan (mm. budjetti, seuranta, maksuerätaulukot, ostolaskut ja raportointi). Tilaa webinaarin tallenne sähköpostiisi!

Webinaaritallenne 18.5.2021

Tehokas kassanhallinta – yrityksen kriittinen menestystekijä

Tehokas kassanhallinta on kriittinen tekijä terveen liiketoiminnan ja yrityksen menestyksen varmistamisessa. Tilaa sähköpostiisi linkki webinaaritallenteeseen, josta saat vinkkejä tehokkaaseen kassanhallintaan. Tilaa webinaaritallenne sähköpostiisi täältä:

Yhteiswebinaarin tallenne 4/2021

Admicom & Tocoman | Projektinhallintakokonaisuus rakennusalalle

Admicomin ja Tocomanin yhteistyö alkoi yli vuosi sitten! Webinaarimme ”Admicom + Tocoman = Projektinhallintakokonaisuus rakennusalalle” on suunnattu pienille ja keskisuurille rakennusalan yrityksille, ja heille, jotka haluavat kuulla lisää Admicomin ja Tocomanin yhteistarjonnasta.