Yritysinfo

Olemme vauhdikkaasti kasvava kotimainen SaaS-toiminnanohjausjärjestelmien ja yritystoimintojen automatisoinnin edelläkävijä. Meillä on tahtoa ja osaamista asiakkaidemme arjen helpottamiseen ja sydämemme sykkii menestystarinoiden luomisesta. Haemme jatkuvasti uusia huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä voittajajoukkueeseemme.
Lue lisää Katso avoimet työpaikat

Admicom yrityksenä

Admicom Finland Oy on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu järjestelmäkehityksen edelläkävijä

Admicom Finlandin palvelukokonaisuuden ytimessä on Adminet – talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden tehokkain, kokonaisvaltaisin ja monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä. Pitkälle automatisoitu ratkaisu parantaa kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa työmaalla, tuotannossa ja toimistossa.

Emme kuitenkaan ole pelkkä järjestelmätoimittaja – olemme asiakkaalle kokonaisvaltainen kumppani, jolta saa myös laadukasta tilitoimistopalvelua ja apua liiketoiminnan kehittämiseen. Palvelua teille tarjoaa sitoutunut ja asiantunteva henkilöstömme, josta iso osa on myös omistajina yrityksessä.

Käydäänkö läpi hyödyt ja paras paketti sinun liiketoiminnallesi? Pyydä ilmainen esittely täältä.

Admicom Oyj on nopeasti kasvava kotimainen ohjelmistoalan konserni, joka tarjoaa alan parhaat ratkaisut

Haluamme tarjota rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden yrityksille markkinoiden parhaat työkalut nyt ja tulevaisuudessa. Konsernimme ohjelmistoperheeseen kuuluvat Adminetin lisäksi pienyritysten Adminet Lite, liikkuvan työn ohjauksen täsmäratkaisu Hillava, Tocomanin rakennusalan erikoisohjelmistot muun muassa kustannuslaskentaan, aikataulutukseen ja tietomallintamiseen sekä Kotopron dokumentinhallinnan ratkaisut.

Liikevaihtomme on kasvanut vauhdikkaasti ja kannattavasti jo 31,6 miljoonaan (2021). Työntekijöitä koko konsernissa meillä on jo yli 230 kuudessa toimipisteessä: Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella ja Turussa.

Vuonna 2018 Admicom aloitti pörssitaipaleensa listautumalla Nasdaq First North Growth Market Finland -listalle. Kasvatamme innostunutta, asiantuntevaa ja eteenpäin menevällä asenteella varustettua #admicommunity -yhteisöämme rekrytoiden sekä yritysostoin. Joukkoomme ovat liittyneet jo Tocoman Oy, Lakeus Tilitoimisto Oy, Aitio Finland Oy, Hillava Oy, PlanMan Oy sekä Kotopro Oy.

Matka jatkuu – lämpimästi tervetuloa mukaan yhteisöömme asiakkaana, yhteistyökumppanina, työkaverina tai sijoittajana! 🤍

Laskutustiedot

Admicom Finland Oy
Y-tunnus: 1878875-6

Verkkolaskut
Verkkolaskuosoite: 003718788756
Operaattori: Pagero
Välittäjän tunnus: 003723609900

Paperiset laskut
Admicom Finland Oy
OVT 003718788756
PL 908
02066 DOCUSCAN