Yritysinfo

Olemme vauhdikkaasti kasvava kotimainen SaaS-toiminnanohjausjärjestelmien ja yritystoimintojen automatisoinnin edelläkävijä. Meillä on tahtoa ja osaamista asiakkaidemme arjen helpottamiseen ja sydämemme sykkii menestystarinoiden luomisesta. Haemme jatkuvasti uusia huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä voittajajoukkueeseemme.
Lue lisää Katso avoimet työpaikat

Admicom yrityksenä

Admicom Finland Oy on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu järjestelmäkehityksen edelläkävijä. Palvelukokonaisuutemme ytimessä on Adminet – talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden tehokkain ja monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä. Pitkälle automatisoitu ratkaisu parantaa kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa työmaalla, tuotannossa ja toimistossa.

Emme kuitenkaan ole pelkkä järjestelmätoimittaja – olemme asiakkaalle kokonaisvaltainen kumppani, jolta saa myös laadukasta tilitoimistopalvelua ja apua liiketoiminnan kehittämiseen. Palvelua teille tarjoaa sitoutunut ja asiantunteva henkilöstömme, josta iso osa on myös omistajina yrityksessä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat työkalut nyt ja tulevaisuudessa.

Admicom on nopeasti ja kannattavasti kasvava, pitkälti henkilöstön omistama yritys. Liikevaihtomme on kasvanut vauhdikkaasti ja kannattavasti jo 21,9 miljoonaan (2020). Työntekijöitä koko konsernissa meillä on jo yli 200 kuudessa toimipisteessä: Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella ja Turussa.

Vuonna 2018 Admicom aloitti pörssitaipaleensa listautumalla Nasdaq First North Growth Market Finland -listalle. Kasvatamme innostunutta, asiantuntevaa ja eteenpäin menevällä asenteella varustettua #admicommunity -yhteisöämme rekrytoiden sekä yritysostoin. Joukkoomme ovat liittyneet jo Tocoman Oy, Lakeus Tilitoimisto Oy, Aitio Finland Oy sekä Hillava Oy.

Matka jatkuu – lämpimästi tervetuloa mukaan yhteisöömme asiakkaana, yhteistyökumppanina, työkaverina tai sijoittajana! 🤍

 

Laskutustiedot

Admicom Finland Oy
Y-tunnus: 1878875-6

Verkkolaskut
Verkkolaskuosoite: 003718788756
Operaattori: Pagero
Välittäjän tunnus: 003723609900

Paperiset laskut
Admicom Finland Oy
OVT 003718788756
PL 908
02066 DOCUSCAN