AK-Sähkö

"Me ollaan ihan äimänkäkenä, kuinka asentajat ovat ottaneet tämän. Kaikki ovat tosi innoissaan."

Matti Niemonen

Näitä haasteita taklasimme

Liikkuva työ

AK-Sähkö Oy tekee sähköurakointia ja –asennustöitä uudis- ja saneerauskohteissa Lahden alueella. Yritys tarjoaa myös kiukaiden ja asuntojen ilmanvaihtolaitteiden huolto- ja asennustöitä. Lisäksi palvelutarjontaan kuuluvat ammattikeittiö- ja pesulaitteiden myynti, asennus, korjaus ja huolto. Adminet otettiin yrityksessä käyttöön keväällä 2013.

Adminet nopeasti osaksi asentajien arkea: ”Kaikki ovat tosi innoissaan”

”Me ollaan ihan äimänkäkenä, kuinka asentajat ovat ottaneet tämän. Kaikki ovat tosi innoissaan”, Lahdessa toimivan AK-Sähkön toimitusjohtaja Matti Niemonen ja kirjanpitäjä Kirsi Rantanen kertovat kuin yhdestä suusta. AK-Sähkö Oy otti kevättalvella 2013 käyttöön Adminetin ja jo keväällä asentajat aloittivat sähköisten työmääräinten käytön.

Työkuorman jakaminen ja asiakaspalvelu sujuviksi

”Kirsi näytti yhden keikan ja sitten vaan aloin tehdä”, sähköasentaja Mikko Hartikainen kertoo kokemuksistaan. Hartikainen osallistui Adminetin käyttökoulutukseen muiden asentajien mukana. Hartikainen on tykännyt erityisesti, kun saa itse rauhassa kokeilla, ja hän onkin toiminut tukihenkilönä muille asentajille.

”Kun on päässyt enempi räpläämään, niin en ole huomannut mitään mikä ei toimisi. Kunhan vaan muistaa aina tallentaa. No, sittenhän se siitä herjaa jos yrität lähteä tallentamatta”, huoltoasentaja Ari Ovaska jatkaa asentajien kokemuksista.

AK-Sähköllä myös asentajat ottavat vastaan huoltokeikkoja ja työtilauksia asiakkailta sekä perustavat työt Adminettiin. Toimistolle tulleet tilaukset perustetaan työpooliin, josta asentajat saavat poimittua ne itselleen. Asentajat pystyvät myös heittämään töitä toisilleen, jolloin työkuorman hoito ja asiakaspalvelu sujuvat joustavasti.