Etec Automation

"Kirjekuoria ja postimerkkejä meillä ei ole nuoleskeltu pitkään aikaan. Jos ostolaskuriveihin jouduttaisiin koskemaan, me tehtäisiin turhaa työtä."

Mauri Huomo

Näitä haasteita taklasimme

Ostojen hallinta

Imatran seudulla toimiva Etec Automation Oy (ent. Sähkö-Aunola) aloitti toimintansa vuonna 1974 keskus- ja kojeistovalmistuksella. Nykyään yritys on keskittynyt julkisen puolen ja liikerakentamisen sähköurakointiin sekä teollisuuden projekti- ja kunnossapitotöihin. Vuosien varrella aikaa on riittänyt myös sähköalalle tehtyjen uusien ohjelmistojen tutkimiseen ja käyttämiseen.

Toimitusjohtaja Mauri Huomo kokee, että olemalla mukana kehityksessä hyödyt saa käyttöönsä muita nopeammin.

Käyttöönotto oli yllättävän nopea ja helppo

Käyttöönoton sujumista Mauri Huomo muistelee:

”Paljon, paljon helpompaa kuin Liinos6:een siirtyminen aikoinaan”.

Tuija Väätämöinen jatkaa:

”Eihän meillä ollut kuin kaksi Adminetin koulutuspäivää ja sen jälkeen on pärjätty kysymyksillä”.

Etec Automationilla ollaan erittäin tyytyväisiä Admicomin palvelun nopeuteen. Kirjanpitäjän ja asiakastuen vastauksen saa paluupostina ja mieleen tulleet kehitysehdotukset on toteutettu rivakalla aikataululla.

Automatiikka hoitaa rutiinitehtävät

Väätämöisen entisistä työtehtävistä pois ovat jääneet OVT- ja pankkiaineistojen muodostaminen ja lähettäminen. Automatiikka hoitaa maksatuksen, OVT-sanomien ja tiliotteiden noutamisen. Enää ei myöskään tarvitse käsitellä paperisia ostolaskuja, vaan kaikki osto- ja kululaskut tulevat suoraan Adminettiin. Pois ovat jääneet ostolaskujen tiliöinti ja palkanlaskenta. E-kirjeisiin Etec Automation oli siirtynyt jo aiemmin.

”Kirjekuoria ja postimerkkejä meillä ei ole nuoleskeltu pitkään aikaan”, Huomo kertoo ja jatkaa: ”Jos ostolaskuriveihin jouduttaisiin koskemaan, me tehtäisiin turhaa työtä.”

Tällä Huomo tarkoittaa, että tavararivien tulee siirtyä suoraan ostolaskuilta laskutettavaksi, varastoon tai urakan kuluiksi – juuri näin Adminetissä asiat hoituu.

Turhien töiden lisäksi Etec Automationilta ovat jääneet pois tilitoimistokustannukset ja tilintarkastaja on ollut tyytyväinen Admicomin toimintatapaan.