Helsingin LVI-Huolto

"Adminet säästää aikaa ihan reippaasti ja suosittelen sitä lämpimästi myös muille, niin paljon se tehostaa arkea."

Annukka Miettinen

Näitä haasteita taklasimme

Laskuttaminen
Liikkuva työ

Pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla toimiva Helsingin LVI-Huolto Oy toteuttaa 15 työntekijän voimin erilaisia putkitöitä pienistä huoltotöistä linjasaneerauksiin. Asiakaspalveluun panostavan yrityksen toimintaa pyörittävät sisarukset Annukka Miettinen ja Taneli Virtanen.

Kalustonhallinnan sovellus muistuttaa toimenpiteistä

Annukka Miettinen on erityisen tyytyväinen Adminetin jatkuvaan kehittämiseen. Viimeaikaisista uudistuksista erityisesti kalustonhallinta on helpottanut arkea:

”Tämä sovellus on ajoneuvojen hallintaan aika loistava. Sen avulla saamme koottua katsastukset, huoltohistorian, renkaanvaihdot ja kaiken muun tiedon yhteen paikkaan sekä kohdistettua ostolaskut oikeille ajoneuvoille. Sovellus muistuttaa esimerkiksi katsastuksista, mikä on tosi tärkeää, koska hektisessä arjessa tällaiset toimenpiteet helposti unohtuvat. Tämä on myös kustannusten kannalta tärkeä työkalu, koska jos huonon hallinnan takia vaikka öljynvaihto unohtuu, se voi tarkoittaa tuhansien eurojen remonttia.”

Tehoa keikkatöiden hallintaan

Laskutöiden hallintaan Adminet on ollut oiva apu. Erityisen tärkeänä Miettinen pitää sitä, että tilauksen tiedot ovat heti käsiteltävissä myös kentällä:

”Adminet on keikkapuolella tosi hyvä, koska tiedonsiirto asentajalle asti on helppoa ja nopeaa. Kun toimistolla otetaan tilaus vastaan, myös asentajat näkevät heti mikä on homman nimi. Pystymme lisäämään tilauksen tietoihin tarvikeluettelot tai vaikka valokuvat ja mitat uusittavasta altaasta, jolloin asentaja voi hakea tukusta altaan mukaan ilman toimistolle ajelua. Se tehostaa meidän toimintaa sekä säästää työaikaa ja sitä myöten tietysti rahaa.”

Palkanlaskenta on naurettavan helppoa

Juuri päättyneen tilikauden jälkeen Helsingin LVI-Huollon kirjanpito siirrettiin Admicomin tilitoimistoon. Palkanlaskennan Miettinen on ottanut hoidettavaksi itselleen, vaikka hänellä ei siitä aiempaa kokemusta olekaan:

”Paitsi että kirjanpitopalvelu oli mielestäni erittäin järkevän hintaista, se oli luonnollinen vaihtoehto myös siksi, että tietenkin ohjelmatoimittaja ymmärtää kaikista eniten kirjanpidosta tällä sovelluksella. Palkanlaskenta Adminetillä on niin naurettavan helppoa, että pystyn varsin mainiosti tekemään sen itse.”

Sähköposti ja Adminet riittävät

Adminet on vapauttanut työnteon ajasta ja paikasta:

”Adminetin ansiosta olen täysin ajasta ja paikasta riippumaton. Kun käytössä on sähköposti ja Adminet, ei ole mitään väliä mistä töitä tekee.”

Helsingin LVI-Huolto on kasvanut pikkuhiljaa ja ennen Adminetin käyttöönottoa alettiin olla siinä pisteessä, että lisäkädet olisivat olleet tarpeen arkirutiineista selviytymiseen:

”Olen sen verran kontrollifriikki, etten voisi kuvitellakaan palkkaavani ylimääräistä ihmistä hoitamaan niitä asioita. Adminetin avulla on saatu toimintaa tehostettua niin paljon, että enää meillä ei ole siihen tarvettakaan. Kun on ihan älytön kiire, sillä on hirveästi merkitystä, ettei mene ylimääräistä aikaa mihinkään tuhertamiseen. Adminet säästää aikaa ihan reippaasti ja suosittelen sitä lämpimästi myös muille, niin paljon se tehostaa arkea.”