JK-Tekniikka

"Kaiken kaikkiaan olen saanut Adminetistä hirveästi apua toimintaani, ilman sitä olisin oikeasti hukassa. Täytyy sanoa, että Adminet on huippuohjelma minulle."

Jouni Tamski

Näitä haasteita taklasimme

Liikkuva työ
Tuottamaton toimistotyö

JK-Tekniikka Oy on Tampereella ja Hämeenlinnassa toimiva vesi- ja palovahinkosaneerauksiin erikoistunut yritys, joka toimii noin sadan kilometrin säteellä molemmista kaupungeista. Toimitusjohtaja Jouni Tamskin ostettua liiketoiminnan toiselta yrittäjältä hän päätti ensitöikseen pistää yrityksen toimintatavat kuntoon.

Merkittäviä kustannussäästöjä

Adminetin käyttöönotto toi merkittäviä muutoksia JK-Tekniikka Oy:n toimintaan ja kustannussäästöjä pienentyneiden henkilöstö- ja tilitoimistokulujen muodossa:

”Enää ei tarvitse olla komppaniaa paperien käsittelyyn, vaan minä pystyn hoitamaan asiat tämän ohjelman kanssa. Siinä on huima säästö. Se on se kaikista isoin asia, että käytännössä kolmen ihmisen työt lähti pois tuosta vaan”, toimitusjohtaja Jouni Tamski kertoo.

Töitä voi nykyään tehdä missä vain

Adminet on myös mobiili toiminnanohjausjärjestelmä ja Tamskin mielestä järjestelmän parhaita puolia onkin, että tietoja voi käsitellä missä ja milloin vaan:

”Olen yksinhuoltajaisä ja pojan jääkiekkoharrastuksessa menee lähes kaikki vapaa-aika, joten on erittäin hyvä, ettei joka asian takia tarvitse ajaa toimistolle. Voin tarvittaessa hoitaa laskutusta ja työtilausten avauksia kotoa tai vaikka pojan treenien aikana kännykällä. Täytyy sanoa, että Adminet on huippuohjelma minulle.”

Apua liiketoimintaan: ”Ilman Adminettiä olisin oikeasti hukassa”

Ensimmäisen vuoden aikana Adminetin käyttö on lähtenyt rullaamaan mukavasti ja jatkossa ohjelmasta saadaan vieläkin enemmän hyötyä, kun perusteet ovat jo hallussa:

”On varmasti vielä paljon sellaista tietoa, mitä en osaa hyödyntää, kun ei ole ehtinyt riittävästi perehtyä. Olen kuitenkin saanut Admicomilta kaiken tarvittavan avun ja jopa enemmän kuin olisin uskonut saavani. Tälläkin hetkellä Admicomin edustaja auttaa minua eräässä liiketoimintaani liittyvässä asiassa, joka ei liity millään tavalla Adminetin käyttöön. Kaiken kaikkiaan olen saanut Adminetistä hirveästi apua toimintaani, ilman sitä olisin oikeasti hukassa.”