Rindesso

"Nyt säästyy aikaa ja päästiin mapeista eroon. Ei tarvitse enää puljata papereiden kanssa tai vahtia laskutuksen sujumista, kun kaikki on sähköisenä ja hommat hoituu."

Heikki Rouvinen

Näitä haasteita taklasimme

Laskuttaminen

Jyväskyläläinen teleurakointiin erikoistunut Rindesso Oy tarjoaa monipuoliset teleurakointiin liittyvät asennus-, huolto- ja saneeraustyöt. Yritys toimittaa antenni- ja kaapeli-tv -verkot, satelliitti- sekä tietoliikenneverkot ja hallitsee äänentoistojärjestelmien suunnittelun, asennukset sekä kunnostukset. Lisäksi palvelukokonaisuuteen kuuluvat valokuituhitsaukset, -kaapeloinnit ja –päätelaitteet. Asiakkaita ovat niin yksityiset kuin taloyhtiöt, yritykset, kunnat sekä teollisuus. Yrityksessä otettiin Adminet käyttöön vuonna 2010.

Kaikki toiminnot yhteen järjestelmään laskutusta myöten

Rindessolla lähtökohtana uutta järjestelmään haettaessa oli ennen kaikkea se, että kaikki toiminnot haluttiin yhteen pakettiin. Tällaisen mahdollisuuden Adminet tarjosi. Isoimmat asiat, joihin Adminetin myötä toivottiin muutosta, oli oman laskutuksen saaminen kuntoon. Aikaisempi yhteistyö ei toiminut parhaalla mahdollisella tavalla:

”Nyt säästyy aikaa ja päästiin mapeista eroon. Ei tarvitse enää puljata papereiden kanssa tai vahtia laskutuksen sujumista, kun kaikki on sähköisenä ja hommat hoituu”, kertoo yrittäjä Heikki Rouvinen.

Paperittomuus ja automatisointi merkitsevät käytännössä myös sitä, ettei Rindessolla enää toimiteta paksuja paperipinkkoja kirjanpitäjälle.